Απέκτησε ξανά τα δάχτυλά του μέσω… τατουάζ -Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό (εικόνα)

Για τα χειρουργημένα άτομα, τις γυναίκες που έχουν υποστεί μαστεκτομή, τους καρκινοπαθείς, τους εγκαυματίες και διάφορους άλλους που τα σώματά τους έχουν υποστεί βλάβη, υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν είναι απλά tatoo artist, αλλά έχει κάνει το επάγγελμά του λειτούργημα.

Ο Έρικ Καταλάνο έχει κάνει ξανά ανθρώπους να χαμογελούν. Σημειώνεται, ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Έτσι, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε έναν άνδρα που είχε χάσει τα δύο δάχτυλα του αριστερού χεριού του, όταν αυτά πιάστηκα στον ανεμιστήρα. Με τη βοήθεια της ψευδαίσθησης, όμως, και χάρη στο ταλέντο του Έρικ, ο Μαρκ Μπέρτραμ απέκτησε ξανά- έστω και εικονικά – τα δυο του δάχτυλα. Τα νύχια στα κομμένα δάχτυλά του φαίνονται αληθινά.

Απέκτησε ξανά τα δάχτυλά του μέσω… τατουάζ -Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό (εικόνα)

Η φωτογραφία έγινε viral σε Facebook και Τwitter. Ο Έρικ υπόσχεται να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που θα σπεύσουν να ζητήσουν τη βοήθειά του.

Μάλιστα, ξεκίνησε μια εκστρατεία στο GoFundMe με στόχο να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για να χρηματοδοτήσει δωρεάν τατουάζ για τους ακροτηριασμούς που έχουν υποστεί άνθρωποι από ασθένειες, φοβούμενος ότι με τα δικά του χρήματα δεν θα τα καταφέρει.Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3.000 δολάρια και συνεχίζει.

Πηγή:huffingtonpost.gr,

Close