Γιώργος Θεοφάνους : Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα με τον Καρβέλα

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Ο  μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Καρβέλα αποκαλύπτοντας  τον άγνωστο καβγά τους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλεος!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Νίκο Καρβέλα, με την οικοδέσποινα να αποκαλύπτει την άγνωστη διένεξή τους.

Αναλυτικότερα  ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Μου ζητά ο Νίκος Καρβέλας στο καμαρίνι της Άννας Βίσση να γράψω για εκείνη γιατί όπως μου είχε πει, εκείνος κουράστηκε. Του απάντησα θετικά και ότι ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή. Ήταν του Αγίου Νικολάου. Του ζήτησα λίγο χρόνο μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα που δεν ήθελα να τα πω μπροστά του για να μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα.

Δείτε επίσης : Συγκινεί η Μαρία Μενούνος : Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος

Σφίξαμε τα χέρια, φιληθήκαμε κι έφυγα. Της Αγίας Άννας χτυπά το τηλέφωνό μου και ήταν ο Νίκος Καρβέλας και με ρώτησε εάν έγραψα κάτι. Του απάντησα ότι του ζήτησα 3 μήνες κι όχι 3 ημέρες. Και μου λέει “εμένα όταν μου πρότειναν τον Βοσκόπουλο, τον έκανα μέσα σε μία νύχτα”».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

Close