Σπιτική θεραπεία, για να απομακρύνετε τα σκουρόχρωμα σημάδια γύρω από το λαιμό!

Αν παραμελείτε, να καθαρίζετε το δέρμα γύρω από το λαιμό, τότε η βρωμιά συσσωρεύεται γύρω από αυτήν την περιοχή και όταν συνδυαστεί και με τον ιδρώτα, προκαλεί σκουρόχρωμα σημάδια στο δέρμα σας. Το μαύρισμα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των σκουρόχρωμων σημαδιών γύρω από την περιοχή του λαιμού.

Δείτε ακόμη: Μια μητέρα είδε μια μαύρη κηλίδα στο λαιμό της κόρης της. Αν παρατηρήσετε και εσείς την ίδια κηλίδα τρέξτε στο νοσοκομείο!

Αν έχετε και εσείς, σκούρα σημάδια γύρω από το λαιμό σας που θέλετε να απομακρύνετε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική σπιτική θεραπεία!. Αυτή είναι 100% φυσική και μπορεί να αφαιρέσει γρήγορα όλο τα σκουρόχρωμα σημάδια γύρω από το λαιμό σας!

Το μαύρισμα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των σκουρόχρωμων σημαδιών γύρω από την περιοχή του λαιμού.

Θα χρειαστείτε

  • Ροδόνερο
  • Λεμόνι
  • Ζάχαρη

Δείτε ακόμη: Καρκίνος στον λαιμό: Πότε βήχας και πονόλαιμος είναι πρώιμα σημάδια

Τι πρέπει να κάνετε;

  • Σε ένα καθαρό μπολ ρίξτε 3 κουταλιές ροδόνερο
  • Προσθέστε το χυμό μισού λεμονιού
  • Αφήστε το μείγμα για 10 λεπτά
  • Έπειτα, προσθέστε 1 κουταλιά λεμόνι σε αυτό, ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως.
  • Πριν πάτε για ύπνο, κάντε μασάζ στον αυχένα σας με αυτό το μείγμα, και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα!
  • Ξεπλύνετε το επόμενο πρωί

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, πριν τοποθετήσετε το μείγμα στο λαιμό σας, σκουπίστε το λαιμό σας με μια ζεστή πετσέτα! Δοκιμάστε, αυτή τη φυσική θεραπεία και θα δείτε το λαιμό σας να γίνεται πιο ανοιχτόχρωμος μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα!

Πηγή: glowpink.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close