ιδέες- μακιγιάζ- με- κόκκινο- κραγιόν- για- το- ρεβεγιόν-

15 ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το ρεβεγιόν. Ιδέες με  κόκκινο κραγιόν  για μελαχρινές, ξανθές και κοκκινομάλλες. Για το μακιγιάζ που θα επιλέξετε για το ρεβεγιόν.

Τα Χριστούγεννα πρωταγωνιστεί το κόκκινο παντού. Καταρχάς είναι το επίσημο χρώμα του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Άγιου Βασίλη. Επίσης το κόκκινο είναι ένα χαρούμενο, φωτεινό ή και πιο σκοτεινό χρώμα, γεμάτο πάθος που ταιριάζει πολύ και στην χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας και στο φλογερό μας ταπεραμέντο.

Επίσης το κόκκινο κραγιόν είναι ένα χρώμα στα κραγιόν που το επιλέγουμε σε επίσημες περιστάσεις. Έτσι στο  ρεβεγιόν το κόκκινο κραγιόν σίγουρα είναι από τις πρώτες επιλογές των περισσότερων γυναικών στο μακιγιάζ. Πως μπορούμε να το αναδείξουμε και να το συνδυάσουμε όμως; Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το ρεβεγιόν: Φωτεινό κόκκινο κραγιόν με καφέ σκιά

Ο γενικός κανόνας είναι ότι όταν βάφεις τα χείλη σου έντονα τα μάτια σου πρέπει να είναι βαμμένα πιο “ήσυχα”. Παρόλα αυτά οι κανόνες υπάρχουν για να τους σπάμε κι αν συνδυάσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν σου τότε σίγουρα θα είσαι μία κούκλα στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Για παράδειγμα μπορείς να παίξεις με τις γήινες αποχρώσεις του καφέ.

15 ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Κόκκινο κραγιόν με αποχρώσεις του φούξια

Μπορείς να παίξεις με δύο διαφορετικά χρώματα στο κραγιόν φέτος τα Χριστούγεννα. Διάλεξε ένα κόκκινο και στην συνέχεια με ένα πινέλο βάλε μερικές πινελιές φούξια για να το φωτίσεις. Ταιριάζει ιδιαίτερα πολύ στις ξανθές γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείς να βρεις την ίδια απόχρωση κόκκινου στην αγορά.

κόκκινο-κραγιόν-με-φούξια-αποχρώσεις-για-το-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Vintage κόκκινο κραγιόν

Μπορείς να επιλέξεις μία απαλή καφέ σκιά για τα μάτια σου και να τα τονίσεις με μία σικ γραμμή eye liner. Οι χαλαρές σου μπούκλες θα φτιάξουν για σένα ένα άκρως vintage look και ένα κόκκινο vintage κραγιόν σε κεραμιδί αποχρώσεις θα έρθει και θα ολοκληρώσει την εικόνα σου.

Μπορείς να το ταμπονάρεις με μία χαρτοπετσέτα για πιο ξεθωριασμένο αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο θα ταιριάξει ακόμη και στις γυναίκες που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν τους ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν.

κεραμιδί-κόκκινο κραγιόν-για-το-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-ιδέες-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Κόκκινο ματ κραγιόν

Μπορείς να διαλέξεις ένα κόκκινο ματ κραγιόν που είναι φλογερό, άκρως Χριστουγεννιάτικο και φυσικά πολύ σικ. Διατήρησε τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια σου και παίξε με τις λάμψεις τόσο στα μάτια όσο και στα ζυγωματικά και την μύτη, για ένα άκρως λαμπερό Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ.

κεραμιδί-κόκκινο κραγιόν-για-το-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-ιδέες-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Συνδύασε το κόκκινο με τα γκλίτερ

Έχουμε Χριστούγεννα και στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν θέλουμε να είμαστε λαμπερές και πανέμορφες. Έτσι μπορείς να συνδυάσεις ένα ματ σκούρο ή και πιο ανοιχτό κόκκινο – ανάλογα την απόχρωση της επιδερμίδας σου – και να παίξεις με τα γκλίτερ στα μάτια.

κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν-ιδέες-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Ξεθωριασμένο κόκκινο

Για πιο γήινα αποτελέσματα μπορείς να εφαρμόσεις την απόχρωση του κόκκινου που σου ταιριάζει στα χείλη και με μία χαρτοπετσέτα να αφαιρέσεις το υπερβολικό χρώμα. Μία πρόταση για νέα κορίτσια που θέλουν να είναι περιποιημένες αλλά δεν θέλουν να χάσουν την φρεσκάδα τους.

ξεθωριασμένο-κόκκινο-κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-μακιγιάζ-ιδέες- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Δείτε ακόμα Υπέροχες Ιδέες για λαμπερό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ & τα βήματα δημιουργίας

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Βαθύ κόκκινο στα χείλη

Αν θέλεις να μπεις για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα βαθύ καθηλωτικό κόκκινο που θα σε κάνει να δείχνεις σαγηνευτικά όμορφη. Ας βάλουμε το κόκκινο στις ζωές μας λοιπόν!

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-σκούρο κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Το κόκκινο κραγιόν σε λεπτά χείλη

Μπορεί να νομίζεις ότι επειδή δεν έχεις υπερβολικά σαρκώδη χείλη το κόκκινο δεν θα σου ταιριάζει όμως αυτό δεν ισχύει. Το μυστικό είναι να διατηρήσεις τα μάτια σου στις φυσικές τους αποχρώσεις ή αν θέλεις μπορείς να βάλεις λίγη σκούρη σκιά στις άκρες και θα είσαι μία κούκλα.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-σε-λεπτά-χείλη-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το  ρεβεγιόν: Κόκκινο lip gloss

Εκτός από το κόκκινο κραγιόν υπάρχει και το κόκκινο lip gloss που μπορούμε να επιλέξουμε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Αν από την άλλη δεν έχεις κόκκινο lip gloss μπορείς να βάλεις το κόκκινο κραγιόν σου και από πάνω να εφαρμόσεις ένα διάφανο lip gloss.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-με-lip gloss- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Δείτε ακόμα Το πιο Λαμπερό Christmas μακιγιάζ για να ξεχωρίσεις!

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Ιδέες μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το ρεβεγιόν: Κόκκινο σκούρο κραγιόν

Ακόμη κι αν το φωτεινό κόκκινο δεν σου ταιριάζει, δεν θέλουμε να αγχώνεσαι. Μπορείς να επιλέξεις ένα σκούρο κόκκινο του κρασιού ή αλλιώς wine red και να είσαι το ίδιο πανέμορφη και σαγηνευτική στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο σκούρο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

Δείτε ακόμα Make up tips για ένα λαμπερό γιορτινό μακιγιάζ

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ-με-κόκκινο κραγιόν-στο-χριστουγεννιάτικο-ρεβεγιόν-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close