Έτοιμα τα χριστουγεννιάτικα μαρεγκάκια μας
Υλικα
150γρ ασπράδια
150γρ. Ζαχαρη
1 πρεζα αλάτι
150γρ.αχνη
Χρωμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλατι να αφρατεψουν και Ρίχνουμε την ζάχαρη σιγα σιγα.
Ρίχνουμε την αχνη και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
Ψηνουμε στους 90 βαθμούς για 1 1/2 ωρα.
Συνταγή Ακης Πετριτζικης
Χτυπαμε 10 κεπτα
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις