Ιδέες για χειροποίητα κηροπήγια από χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές μπαίνουμε όλο και πιο πολύ στο κλίμα των Χριστουγέννων. Εάν λοιπόν θέλεις να ανανεώσεις την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία και σου αρέσει να δημιουργείς τα δικά σου χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο και θα βρεις μερικές πολύ χρήσιμες και οικονομικές ιδέες για να φτιάξεις τα δικά σου χριστουγεννιάτικα κηροπήγια από χριστουγεννιάτικες μπάλες.

 

Από την στιγμή που θα στολίσουμε, το σπίτι μας αποκτά μια ατμοσφαίρα μαγική και επειδή μαγεία χωρίς κεριά δεν γίνεται, παρακάτω θα δούμε γρήγορους και απλούς τρόπους για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά κηροπήγια από στολίδια στον χώρο σας.

Ιδέες για χειροποίητα κηροπήγια από χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Ιδέες για χειροποίητα κηροπήγια από χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Ιδέες για χειροποίητα κηροπήγια από χριστουγεννιάτικες μπάλες! Ιδέες για χειροποίητα κηροπήγια από χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Για να τα φτιάξετε θα χρειαστείτε μόνο μπάλες, μικρά διακοσμητικά στοιχεία της αρέσκεια σας και ψηλά λεπτά κεριά σε διάμετρο που να χωρούν να τοποθετηθούν στο στόμιο κάθε μπάλας.

 

Αφαιρέστε από τις μπάλες το μεταλλικό έλασμα στο επάνω μέρος τους και με κολλητική ταινία διπλής όψης κολλήστε τες σε εντελώς ίσια θέση πάνω σε έναν δίσκο, πιατέλα ή μια ξύλινη επιφάνεια.
Γεμίστε με ένα χωνί τις μπάλες με νερό, ώστε να έχουν το απαιτούμενο βάρος και είναι ακόμη πιο  σταθερές στην θέση τους, και τοποθετείστε από ένα κερί σε κάθε μία. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε με απλή υγρή κολλά κάποια μικρά αστέρια, κουκουνάρια ή ότι άλλο επιλέξετε. Ανάμεσά τους τοποθετείστε μερικές σκέτες μπάλες ίδιου μεγέθους για να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά τα διακοσμητικά κηροπήγιά σας.

All photos via pinterest

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close