Μακιγιάζ- Δεκεμβρίου -2021-: 15- μοντέρνες- ιδέες-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: 15 μοντέρνες ιδέες. 15 μοντέρνες ιδέες για μακιγιάζ τον Δεκέμβρη του 2021 που θα ταιριάξει τόσο στο χριστουγεννιάτικο κλίμα όσο και στις ανάγκες μίας γυναίκας μέσα στην καθημερινότητα.

Ο Δεκέμβρης μπαίνει στην ζωή μας και μαζί με τον Δεκέμβρη υποδεχόμαστε την αγαπημένη γιορτή του έτους, τα Χριστούγεννα. Έτσι το μακιγιάζ μας τον Δεκέμβρη του 2021 πρέπει να είναι σαφώς στο κλίμα των γιορτών αλλά να καλύπτει και τις ανάγκες οποιαδήποτε γυναίκας στην καθημερινότητά της.

Έτσι σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για μακιγιάζ τον Δεκέμβρη που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες μας. Έντονο κόκκινο κραγιόν για να μπούμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, eye liner στα μάτια και έντονα smokey eye για να είμαστε σαγηνευτικές στην καθημερινότητα ακόμη και με την μάσκα.

Δείτε ακόμα Μοchi Skin: Η νέα τάση στο μακιγιάζ και πως να το πετύχετε

Μακιγιάζ σε πιο γήινες αποχρώσεις για να είμαστε όμορφες και περιποιημένες στην δουλειά ή στις υποχρεώσεις μας στο κέντρο. Με λίγα λόγια αυτό το άρθρο θα σας δώσει ιδέες στο μακιγιάζ για κάθε μας εμφάνιση. Διαβάστε παρακάτω: 

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Μαύρο eye liner και κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο σαγηνευτικό κραγιόν είναι σίγουρα μία απόχρωση στα κραγιόν που θα απογειώσει την εμφάνισή σας στο χριστουγεννιάτικο ή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Επίσης το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει πολύ με ένα μαύρο eye liner που θα κάνει τα μάτια σας γατίσια. Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το μακιγιάζ στην καθημερινότητα μπορείς να βάλεις eye liner και ένα κραγιόν σε μπεζ χρώμα στα χείλη.

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου: 15 μοντέρνες ιδέες

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021 :Πράσινη σκιά στα μάτια

Το χρώμα των Χριστουγέννων είναι το πράσινο, το κόκκινο και το μπλε. Είτε μιλάμε για την δουλειά σου η οποία σε θέλει σικ και περιποιημένη, είτε μιλάμε για μία νυχτερινή σας έξοδο την περίοδο των Χριστουγέννων, μία πράσινη σκιά με γκλίτερ θα κάνει το μακιγιάζ σας πανέμορφο, σικ, μοντέρνο και γιορτινό. Συνδυάστε το με nude κραγιόν ή διάφανο lip gloss.

πράσινη-σκιά-για-το-μακιγιάζ-Δεκεμβρίου-ιδέες-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Μαύρο και χρυσό χρώμα στα μάτια με κόκκινο λαμπερό κραγιόν

Ψάχνεις το ιδανικό μακιγιάζ για το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Έχεις μία επίσημη εμφάνιση μέσα στον Δεκέμβρη και δεν ξέρεις τι θα σου ταιριάξει περισσότερο; Το παρακάτω επίσημο μακιγιάζ με έναν συνδυασμό μαύρης και χρυσής σκιάς είναι απλά υπέροχο.

Το κόκκινο κραγιόν το απογειώνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν αντί για κόκκινο κραγιόν διαλέξεις ένα διάφανο lip gloss το παρακάτω μακιγιάζ μπορεί να υιοθετηθεί ακόμη και σε ένα επαγγελματικό meeting.

smokey eye-με-μαύρο-και-χρυσό-και-κόκκινο-κραγιόν-ιδέες-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Σκιά σε κόκκινες αποχρώσεις

Μπορείς να βρεις κόκκινες αποχρώσεις στην σκιά και να τις συνδυάσεις μεταξύ τους. Είτε μιλάμε για ένα μακιγιάζ γιορτινό είτε για ένα μακιγιάζ στην δουλειά, αυτό το μακιγιάζ θα σε κάνει κούκλα! Είναι στο κλίμα της εποχής αλλά έχει και μία φρεσκάδα.

κόκκινη-σκιά-στα-μάτια-για-το-μακιγιάζ Δεκεμβρίου-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Μεγάλες βλεφαρίδες και απαλό μακιγιάζ με μαύρη σκιά στα μάτια

Μπορείς τον Δεκέμβριο να τονίσεις τα μάτια σου, αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας κυκλοφορούμε με μάσκα. Έτσι μπορείς να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου για να φαίνονται μεγάλες και πλούσιες. Πριν από αυτό όμως εφάρμοσε λίγη μαύρη σκιά ακριβώς πίσω από τις βλεφαρίδες σου για πιο έντονο βλέμμα.

γήινες-αποχρώσεις-στο-μακιγιάζ-για-τον-Δεκέμβρη-ιδέες-

Δείτε ακόμα 15 μυστικά ομορφιάς που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει χωρίς μακιγιάζ

γήινες-αποχρώσεις-στο-μακιγιάζ-για-τον-Δεκέμβρη-ιδέες-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Μακιγιάζ σε φυσικά χρώματα

Μπορείς επίσης μέσα στην καθημερινότητα να δείχνεις όμορφη με τα πιο φυσικά χρώματα. Διάλεξε σκιές σε καφέ, μπεζ ή και κιτρινωπές αποχρώσεις αν έχεις σταρένια επιδερμίδα. Τόνισε το βλέμμα σου με μάσκαρα και μία λεπτή γραμμή eye liner. Αυτό το μακιγιάζ “στέκεται” και χωρίς το eye liner.

γήινες-αποχρώσεις-στο-μακιγιάζ-για-τον-Δεκέμβρη-ιδέες- έντονο-κόκκινο-κραγιόν-στα-χείλη-ιδέες-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Μακιγιάζ σε γκρι αποχρώσεις

Μπορείς τον Δεκέμβριο να τονίσεις τα μάτια σου χρησιμοποιώντας ανοιχτή γκρι σκιά και ίσως λίγο μαύρη ή σκούρη μπλε σκιά για τις λεπτομέρειες. Θα δημιουργήσεις ένα βαθύ και σαγηνευτικό βλέμμα που δε θα περάσει απαρατήρητο.

γκρι-σκιά-στα-μάτια-για-τον-Δεκέμβριο-ιδέες-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Σκιά στα μάτια σε καφέ αποχρώσεις

Είτε μιλάμε για το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, είτε μιλάμε για την δουλειά ή για μία βόλτα με τις φίλες, οι συνδυασμοί με σκιές που έχουν καφέ και μπεζ χρώμα είναι πάντα μία σικ επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Επιλέξτε κραγιόν σε απαλές αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ ή διάφανο lip gloss.

καφέ-σκιά-στα-μάτια-για-τον-Δεκέμβριο-ιδέες- καφέ-σκιά-στα-μάτια-για-τον-Δεκέμβριο-ιδέες-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Μπορντό κραγιόν σε ματ υφή

Για το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μην φοβηθείτε να επιλέξετε ένα μπορντό ματ κραγιόν. Είναι ένα κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και έχει πάντα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ταιριάζει και με έντονο smokey eye και με μάτια που έχουν απλά μία μάσκαρα.

καφέ-σκιά-στα-μάτια-για-με-μπορντό-κραγιόν-τον-Δεκέμβριο-ιδέες- ιδέες-μακιγιάζ-για-τον-Δεκέμβριο-2021 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Δεκέμβριο-σε-γήινες αποχρώσεις-

Μακιγιάζ Δεκεμβρίου 2021: Σκιά σε μπορντό χρώμα

Μπορείς να συνδυάσεις την μαύρη σου σκιά με μπορντό σκιά. Το μπορντό είναι ένα χρώμα χειμωνιάτικο και άκρως χριστουγεννιάτικο και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Είναι ένα smokey eye που θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση.

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Δεκέμβριο-με-μπορντό-σκιά-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close