Άνδρας σκότωσε 7 μηνών κοριτσάκι όταν έμαθε ότι δεν είναι δικό του παιδί

Ακομη ενα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε καθώς  δυο  μαθήτριες ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν ένα 12χρονο κορίτσι μέχρι θανάτου.

Το θύμα, ονόματι Λουίζα, χάθηκε το περασμένο Σάββατο στη δυτική πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας προτού το σώμα της ανακαλυφθεί την επόμενη μέρα σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Koblend, Mario Mannweiler, η Louisa πέθανε ως αποτέλεσμα πολλαπλών τραυμάτων από μαχαίρι και απώλειας αίματος, αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία για σεξουαλική επίθεση.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος ανθρωποκτονιών του Κόμπλεντς, Φλόριαν Λόκερ, επιβεβαίωσε ότι δύο κορίτσια, ηλικίας 12 και 13 ετών, ομολόγησαν τη δολοφονία σύμφωνα με το nassosblog.gr  . Ο Mannweiler δήλωσε επίσης ότι τα κορίτσια γνώριζαν τη Louisa, αλλά δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Δείτε επίσης : Φρίκη: Εριξε νέφτι στη συγκάτοικό του και απειλούσε να την κάψει

Στη Γερμανία, η ηλικία ποινικής ευθύνης ξεκινά από τα 14 έτη, πράγμα που σημαίνει ότι οι ύποπτοι είναι πολύ νέοι για να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Μέχρι στιγμής, το μαχαίρι ή τα μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν στο έγκλημα δεν έχουν βρεθεί. Ο Mannweiler χαρακτήρισε την πράξη «πολύ ασυνήθιστη και σοκαριστική, ακόμη και για εμάς» και το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινότητα.

Η τραγωδία έχει επίσης εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ευημερία των παιδιών και την υποστήριξη που έχουν στη διάθεσή τους. Το περιστατικό είναι μια έντονη υπενθύμιση της σημασίας της αντιμετώπισης ζητημάτων ψυχικής υγείας και της παροχής στα παιδιά πρόσβασης στους απαραίτητους πόρους για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close