16χρονη στα Τρίκαλα: Μυστήριο ραντεβού με 27χρονο αστυνομικό λίγο πριν πεθάνει

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της κοπέλας στα Τρίκαλα. Η 16χρονη που βρέθηκε νεκρή στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία φαίνεται να είχε ραντεβού με έναν 27χρονο αστυνομικό.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατός της ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία. Γίνονται έρευνες της αστυνομίας για να βρεθούν τα αίτια και ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε η 16χρονη αλβανικής καταγωγής.

Ο πατέρας της είναι καταρρακωμένος, ενώ ζητάει να βρεθεί ο ένοχος για τον θάνατο της κόρης του.

Δείτε επίσης Χαράλαμπος Κοτσώνης: Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία για τον παίκτη του Master Chef

Το ραντεβού με τον 27χρονο αστυνομικό

Η δίδυμη αδελφή της ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η δίδυμη αδελφή της υποστηρίζει πως η 16χρονη στα Τρίκαλα έφυγε από το σπίτι στις 02.00 τα ξημερώματα, για να συναντηθεί με έναν 27χρονο αστυνομικό που είχε γνωρίσει.

Της τηλεφώνησε περίπου δύο ώρες αργότερα, κλαίγοντας, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Έκλεισε το τηλέφωνο και έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία μαζί της.

«Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της. Είναι 27 χρονών. Ανησύχησα. Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και τους είπα πως δεν τα κάνει αυτά και ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος» ξεκαθάρισε η δίδυμη αδελφή της 16χρονης στα Τρίκαλα.

 

Close