22χρονη ξεφτίλισε εργοδότη όταν  της ζήτησε να δουλέψει για 280 ευρώ – Τι του απάντησε

Του τα είπε έξω απο τα δόντια:  22χρονη ξεφτίλισε εργοδότη όταν της ζήτησε να δουλέψει για 280 ευρώ – Τι του απάντησε 

Η 22χρονη Φραντσέσκα από την Ιταλία έδωσε την απάντηση που -κατά πάσα πιθανότητα- εκφράζει τους πάντες, όταν της πρότειναν να δουλέψει πλήρες ωράριο έναντι… 280 ευρώ.

Η εν λόγω ιστορία έρχεται από την Ιταλία και έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Δείτε επίσης : Φρίκη στη Λαμία: 29χρονη βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της

Ο λόγος για την 22χρονη Φραντσέσκα από την Νάπολη. Της προτάθηκε πλήρης απασχόληση σε κατάστημα και της ζητήθηκε να εργάζεται 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο.

Τα χρήματα που θα της έδιναν ήταν 280 ευρώ το μήνα. Όταν η κοπέλα φυσικά αρνήθηκε την δουλειά, η ιδιοκτήτρια ανέφερε το κλασσικό επιχείρημα: «Τελικά οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά».

22χρονη ξεφτίλισε εργοδότη όταν της ζήτησε να δουλέψει για 280 ευρώ – Τι του απάντησε

Η απάντηση της Φραντσέσκα τα λέει όλα… «Δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα».

Δείτε επίσης : Μεγάλη πανσέληνος του Αυγούστου 2022: Τότε πέφτει το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου

Η είδηση ξεπήδησε από το Tik Tok και αμέσως έγινε viral. Από την Πέμπτη προβάλλεται σε όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με το in.gr  και γρήγορα στα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Μάλιστα, τόσο στην Ιταλία, όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη έχει ανοίξει μια συζήτηση αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας των νέων και την επιβίωσή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close