Χάρης Σώζος_Σοβαρό_τροχαίο _ατύχημα_για τον _ηθοποιό_

Χάρης Σώζος : Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό  που συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο Χάρης Σώζος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο». Σύμφωνα με την εφημερίδα Politico, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και έχει επτά σπασμένα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο από το οποίο αναρρώνει.

 

Δείτε ακόμη Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου

Πως έγινε το τροχαίο ατύχημα που είχε ο ηθοποιός Χάρης Σώζος

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρης Σώζος μετακινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

Το ασθενοφόρο, τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματά», αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για Covid και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι γιατροί, τελικά ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο». Αυτά τα μάθαμε από πληροφορίες που αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μελίνα Μαρνέλου.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον τηλεοπτικό Σωκράτη Θέμελη!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρης Σώζος έχει δώσει συνέντευξη στον Γρήγορη Αρναούτογλου για το tonightshow και θα προβληθεί σε λίγες ημέρες.

Close