Μια νεκρή και 2 πολυτραυματίες από την καραμπόλα με δεκάδες οχήματα στο Σχηματάρι

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας στον ΣΚΑΪ, το δυστύχημα οφείλεται σε οδηγό που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του λόγω της βροχής

Μια νεκρή, δυο πολυτραυματίες, και πέντε άτομα ελαφρύτερα τραυματισμένα, είναι ο νεώτερος απολογισμός της καραμπόλας 32 αυτοκίνητων στα παλαιά διόδια Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας στον ΣΚΑΪ, το δυστύχημα οφείλεται σε οδηγό που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του λόγω της βροχής.

Οι δυο πολυτραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Θηβών, ενώ στην περιοχή της καραμπόλας έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα. Η κίνηση εκτρέπεται στον κόμβο Σχηματαρίου, ενώ έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμών.

Σύμφωνα με ακροατή του ΣΚΑΪ οι μαθητές είναι από το 14ο λύκειο Περιστερίου και επέστρεφαν από εκδρομή στην Καβάλα είναι όλοι καλά στην υγειά τους. Σε ελλιπή σήμανση στην περιοχή, όπου πραγματοποιούνται έργα, απέδωσαν την καραμπόλα ακροατές μιλώντας στο σταθμό μας.

Η εκπρόσωπος της κοινοπραξίας Φανή Λάμπρου τόνισε πάντως στον ΣΚΑΪ ότι γίνονται έργα για την αποξήλωση του ανενεργού σταθμού διοδίων του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα. «Υπάρχει η προβλεπόμενη» δήλωσε.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/article/271223/karabola-me-ena-nekro-sto-shimatari-/#ixzz3Li4QsEVF

Close