Αφροδίτη Μπάρμπα: Εξελίξεις με τον πρώην συντροφό της- Τι αποκάλυψε ο Κούγιας

Αφροδίτη Μπάρμπα: Εξελίξεις με τον πρώην σύντροφό της- Τι αποκάλυψε ο Κούγιας

Επιμένει στην αθωότητά της το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης. Η 31χρονη έχει υποδείξει στις αρχές άνδρα από τον οποίο είχε δεχτεί απειλές ότι θα την καταστρέψει, και υποστηρίζει ότι την παγίδευσε τοποθετώντας – εν αγνοία της όπως λέει – την κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του οχήματός της.

Το μοντέλο, το οποίο μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε, έχει ζητήσει να εξεταστούν και τα σακουλάκια κοκαΐνης που βρέθηκαν για πιθανά αποτυπώματα τρίτων, ενώ προσκόμισε στις αρχές και τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος της, τα οποία λάμβανε όπως λέει τον τελευταίο χρόνο στο κινητό της από τον εν λόγω άνδρα.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε σχετικά ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας.

«Δε θυμάμαι άλλη υπόθεση που κάποιος που συνελήφθη με ναρκωτικά να λέει ευθέως ότι δεν είναι δικά της και χωρίς τη βοήθεια δικηγόρου. Μίλησε για συγκεκριμένο πρόσωπο, για τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είναι σε αντιδικία γιατί προσπαθεί να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Είναι ένας πολύ πλούσιος άνδρας και έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα πρόσβαση στο να επηρεάζει καταστάσεις», είπε ο κ. Κούγιας.

Δείτε ακόμη Συνελήφθη παίχτης του Ολυμπιακού για βιασμό 17χρονης  Οδηγείται στον εισαγγελέα

«Όταν συνελήφθη το κορίτσι αυτό ελάχιστες ώρες μετά μου τηλεφώνησε συνάδελφος και μου ζήτησε να την επισκεφθώ γιατί ο πρώην σύζυγός της θέλει να αναλάβω την υπόθεση. Όταν το έμαθα επικοινώνησα με τον συνάδελφο που με είχε καλέσει και μου είπε ότι οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού είναι πολύ τεταμένες. Μετά με πήρε ο πατέρας του κοριτσιού και μου είπε ότι ο πρώην άντρας της έστειλε ακόμη δύο δικηγόρους στην κοπέλα για να κάνουν το ίδιο. Πήρα τον δικηγόρο που με ενημέρωσε και τον ρώτησα γιατί πιέζουν την κοπέλα να ομολογήσει. Μετά μου τηλεφώνησε η κοπέλα, μετά την προσωρινή της κράτηση, και μου ζήτησε να την εκπροσωπήσω», συνέχισε.

«Έχω ζητήσει να γίνει έρευνα του DNA και των αποτυπωμάτων στο χώρο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά και είναι σημαντικό αν βρεθεί το GPS που φέρεται να είχε το αυτοκίνητο της κοπέλας. Θα υποβάλω αίτημα να γίνουν εξετάσεις στην κοπέλα, γιατί ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών. Στην έρευνα στο σπίτι της δε βρέθηκε τίποτα, ούτε και ζυγαριά», τόνισε ο ίδιος.

Close