ΕΚΤΑΚΤΟ: Εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης αγνοούμενης Άννυ– Ήταν στα χέρια του πατέρα της

Σε θρίλερ εξελίσσεται ηυπόθεση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομόνοιας. Ο βιολογικός της πατέρας εντοπίστηκε και εξετάστηκε σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων.

 Ο δικηγόρος του, κ. Σταύρος Γεωργίου, δήλωσε στο STAR, ότι η μικρή ήταν στα χέρια του πατέρα της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα βουλγαρικής καταγωγής.

Όπως εγραψε το star.gr, η εξαφάνιση της μικρής προβληματίζει τους αστυνομικούς, καθώς η μητέρα κατήγγειλε την εξαφάνιση της, αλλά η ίδια έπεσε σε ορισμένες αντιφάσεις κατά την κατάθεσή της.

Η 25χρονη Βουλγάρα μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή Μία, έκανε έκκληση σε όποιον έχει κάποια πληροφορία για το παιδί να καλέσει την αστυνομία. Ακόμη ζήτησε βουρκωμένη,  να την προσέχει και να την ταΐζει,  όποιος την κρατά.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η μητέρα στους αστυνομικούς, επειδή έπρεπε να πάει για κάποιες μέρες στη Βουλγαρία, άφησε την μικρή σε μία συμπατριώτισσά της, την οποία μάλιστα γνώριζε ελάχιστα. Μόνο το μικρό της όνομα ήξερε και έδωσε στις αρχές. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της 4χρονης, η συμπατριώτισσά της, της είπε μόλις γύρισε από τη Βουλγαρία, ότι είχε πάει με την μικρή σε ένα πάρκο στο κέντρο της Αθήνας όπου ξέφυγε της προσοχής της και στην συνέχεια δεν κατάφερε να την εντοπίσει.

Ο πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», Κ. Γιαννόπουλος αποκάλυψε ότι «δεν διαπιστώθηκε αν υπάρχει φίλη, οι διευθύνσεις που είπε δεν επιβεβαιώθηκαν, στο ξενοδοχείο στο οποίο υποτίθεται ότι πήγε, δεν υπήρχε, αλλά και ο χρόνος που ήρθε από την Βουλγαρία δεν ήταν ο σωστός. Με λίγα λόγια όλο το θέμα αυτό είναι χύμα».

Για την εξαφάνιση του κοριτσιού έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αναζήτησης «Amber Alert», ενώ έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελέας ανηλίκων.

Close