Η πασχαλινή διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου είναι ο,τι πιο viral έχετε δει!

​Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα με την «νονά» Στανίση, τότε περιμένετε μέχρι να δείτε την «Λαίδη» Άντζελα να τραγουδά το «Ποια Θυσία» σε… πασχαλινή version!

Αντζελα Δημητριου

Όπως θα δείτε και στο video που μέσα σε ελάχιστες ώρες έγινε viral στο διαδίκτυο, η Άντζελα Δημητρίου πρωταγωνιστεί στην νέα πασχαλινή καμπάνια των «Jumbo» και δίνει… ρέστα!

Ντυμένη υπέρλαμπρη, με μια λαμπάδα στο χέρι και πλήθος πιστών από πίσω, η «Λαίδη» προχωρά και τραγουδά:

Αντζελα Δημητριου

«Όταν το Πάσχα προχωρά σε συλλογίζομαι, είσαι με άλλη στο χωριό και εγώ βουρλίζομαι. Και τώρα Μάη θες να πιάσεις με την άλλη, και τα αυγά σας να τσουγκρίσετε τα βαμμένα, με συνταγή που πήρες από μένα και δεν αξίζει στ΄όνομά μου, μια πετσούλα αρνί για μένα!» λέει η Άντζελα δίνοντας… ρέστα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

star

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close