Κοζάνη: Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ανθής – Τι ζητάει από τη φυλακή ο συζυγοκτόνος

​Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την αποκάλυψη της ανατριχιαστικής δολοφονίας της Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγο της… και οι κάτοικοι της Κοζάνης παραμένουν σοκαρισμένοι.

Ανθη Λιναρδου

Ο συζυγοκτόνος, ο οποίος έπνιξε και έθαψε σε χωράφι της οικογένειας την 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών του, ανέφερε στον δικηγόρο του Άδωνη Κουλιούφα ότι θέλει να μιλήσει με τα παιδιά του.

AdTech AdΟ ίδιος, αν και για πολλές ημέρες υποστήριζε ότι η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί και την έψαχνε παντού, συνελήφθη και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.
Ανθη Λιναρδου

Σήμερα, βρίσκεται στις φυλακές Κοζάνης και δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε, μάλιστα, θέλει να μιλήσει στα τρία του παιδιά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος του σε εκπομπή του STAR «δεν ξέρει τι θα τους πει… ωστόσο θέλει απλά να τα ακούσει».

Στις 25 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά από την δίκη της γονικής μέριμνας, θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της επιμέλειας των παιδιών.

newsbomb

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close