55χρονη που χαρακώνει βρέφη: «Με κατηγορούν άδικα. Λατρεύω τα παιδιά. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

– Η 55χρονη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και εξαιτίας αυτού ζήτησε και πήρε αναβολή – Θα δικαστεί το μεσημέρι της Παρασκευής (20.07.2018) – Η γυναίκα κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων – Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής

Αναβολή για το μεσημέρι της Παρασκευής (20.07.2018) πήρε η δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας της 55χρονης γυναίκας, που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Σε βάρος της κατηγορούμενης ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής.

Εν συνεχεία παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου. Η 55χρονη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και εξαιτίας αυτού ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο το μεσημέρι.

Ωστόσο, όταν ενημερώθηκε από το Δικαστήριο ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη, να δικαστεί  χωρίς δικηγόρο, γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες».

Όσα είπε ενώπιον του δικαστηρίου

Υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της εξήγησε πως δεν θα δικαστεί, πως «την κατηγορούν άδικα».

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα» είπε στο Δικαστήριο… κλαίγοντας… χωρίς δάκρυα. Και πρόσθεσε: «Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Όσα έγιναν στο εμπορικό κέντρο

Η καταγγελία για το περιστατικό της επίθεσης μέσα στο εμπορικό κέντρο έγινε στις 10 Ιουλίου και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους γονείς. Η καταγγελία έγινε από την μητέρα μωρού και σύμφωνα με αυτή μια άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και τραυμάτισε το μωρό στα πόδια.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η άγνωστη γυναίκα πλησίασε τη μητέρα που κρατούσε αγκαλιά το μόλις δυόμισι μηνών μωρό της και το τραυμάτισε. Η μητέρα του μωρού δεν κατάλαβε αμέσως τι έγινε παρά μόνο όταν το μωρό άρχισε να κλαίει είδε τα πόδια του που ήταν ματωμένα.

Έπαθε σοκ και το είπε στους άνδρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Οι φωτογραφίες από τις πατούσες του μωρού ανέβηκαν στα social media.

Πηγή: newsit
Close