8 γυναίκες που δέχτηκαν αρνητικά σχόλια για το σώμα τους και δεν φοβήθηκαν να απαντήσουν!

Πριν από μερικές μέρες η Kate Winslet μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι την κορόιδευαν στο σχολείο για τα κιλά της, αλλά και για το πως κατάφερε να μην επικεντρώνετε στα ελαττώματά της ή σε αυτά που οι άλλοι θεωρούσαν ελαττώματα. Η Kate Winslet δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει μιλήσει ανοιχτά για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες σχετικά με το σώμα τους και σίγουρα δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για το νούμερο ρούχων που φορά, για τον σωματότυπό της και την εικόνα της.

Με αφορμή την ομιλία που έδωσε η Kate Winslet, η βρετανική έκδοση της HuffPost αναφέρθηκε σε 7 ακόμα περιπτώσεις γυναικών που έχουν δεχτεί κριτική για το σώμα τους, αλλά δεν το άφησαν να περάσει!

Lady Gaga

Όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στο Super Bowl δέχτηκε έντονη κριτική για την κοιλιά της, αλλά αποφάσισε να μην ενδώσει στον αρνητισμό και να δώσει το δικό της θετικό μήνυμα.

«Άκουσα ότι το σώμα μου έχει γίνει θέμα συζήτηση, οπότε θέλω να πω ότι είμαι περηφανη για το σώμα μου και πρέπει να είστε κι εσείς για το δικό σας. Ανεξάρτητα με το ποιοι είστε ή τι κάνετε. Θα μπορούσα να σας δώσω εκατομμύρια λόγος για τους οποίους δεν πρέπει να ικανοποιείτε κανέναν ή τίποτα για να πετύχετε.»

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

 

Close