Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Νονά έκανε αγωγή και ζητάει πίσω τον σταυρό από το βαφτιστήρι της!

Ένα περιστατικό χωρίς προηγούμενο συνέβη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το οποίο, νονά κάνει αγωγή στους κουμπάρους της και ζητάει πίσω τον σταυρό που αγόρασε για το βαφτιστήρι της.

 

Συγκεκριμένα κατέθεσε αγωγή και ζητάει πίσω τον λευκόχρυσο σταυρό, ο οποίος είναι διακοσμημένος με διαμάντια και κοστίζει 1300 ευρώ.Η βάφτιση είχε γίνει το 2017 σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και τα πάντα ήταν ακριβά και όμορφα διακοσμημένα.

Μάλιστα πριν το μυστήριο είχε δώσει τον σταυρό στους γονείς, ενώ είχε αγοράσει τα καλύτερα και ακριβότερα ρούχα για το παιδί.Στην αγωγή της ωστόσο υπογραμμίζει πως δεν είχε υπολογίσει τον οικονομικό παράγοντα καθώς ήθελε να γίνει μια πολύ ωραία βάφτιση.

Ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα παράδοξο: Eίχε ζητήσει από τους κουμπάρους της να υπογράψουν σύμβαση… δωρεάς του σταυρού!

Μετά την βάφτιση γευμάτισαν σε μαγαζί που επέλεξαν οι γονείς, ενώ σύμφωνα με το έθιμο, η νονά επρόκειτο να είναι εκείνη η οποία θα πάει το μωρό στην εκκλησία για να λάβει την πρώτη του «κοινωνία».

Όπως ισχυρίζεται στην αγωγή της, όταν πήγε στην εκκλησία ήταν εκεί οι γονείς μαζί με το μωρό και έκαναν πως δεν την είδαν.Όταν τους ρώτησε γιατί έγινε αυτό, της απάντησαν πως δεν την είχαν δει μέσα στην εκκλησία.Έτσι αποφάσισε να καταθέσει αγωγή και να ζητήσει πίσω τον σταυρό!

 

Έκοψαν κάθε επαφή μαζί της
Παράλληλα, η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι, μετά το περιστατικό αυτό, οι κουμπάροι της έκοψαν κάθε επαφή μαζί της, δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα της, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι δεν ήθελαν να έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί της, αλλά ούτε να έχει εκείνη με το βαφτιστήρι της.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Νονά έκανε αγωγή και ζητάει πίσω τον σταυρό από το βαφτιστήρι της! Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Νονά έκανε αγωγή και ζητάει πίσω τον σταυρό από το βαφτιστήρι της! Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Νονά έκανε αγωγή και ζητάει πίσω τον σταυρό από το βαφτιστήρι της!

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close