Αυτή είναι η φόρμα που θα συμπληρώνουν οι πολίτες στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Αυτή είναι η φόρμα που θα συμπληρώνουν οι πολίτες στην απαγόρευση κυκλοφορίας .Μόνο με αυτό θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους. Η μέσω sms .

Αυτό είναι το έντυπο:

Αυτή είναι η φόρμα που θα συμπληρώνουν οι πολίτες στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Yπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πληροφορίες πως σήμερα θα ανακοινωθεί πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας

Ένα σενάριο αναφέρει συμφωνα με το businessnews.gr πως θα ανακοινωθεί η υποβολή από πολίτες SMS (μηνυμάτων από το κινητό) προς συγκεκριμένο αριθμό όπου θα δηλώνουν -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το που θα κατευθύνονται, θα ανακοινωθούν απόψε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Πρόκειται για ενα σύστημα υποβολής SMS με συγκεκριμένες επιλογές (σ.σ. εργασία, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κ.λπ.) που είχε επεξεργαστεί με μυστικότητα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο αριθμός θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 13030 όπου θα αναγράφεται το όνομα και μια δήλωση του αιτούντος για τον σκοπό της μετακίνησή τους. Αν δηλαδή θα πηγαίνει στην εργασία του, για είδη πρώτης ανάγκης ή το φαρμακείο.

Κάθε σκοπός μετακίνησης θα έχει έναν κωδικό όπου και θα πληκτρολογείται. Στόχος της κυβέρνησης είναι με αυτόν τον τρόπο να σταματήσουν οι αναιτιολόγητες μετακινήσεις κι έξοδοι πολιτών που είχαν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες.Βεβαίως, θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις που θα μπορούν να γίνονται. Π.χ. αν θα απαγορευτεί μια μικρή βόλτα ή με το αυτοκίνητο για κάποιον συγκεκριμένο προορισμό πέραν των παραπάνω.

Close