Αυτός είναι ο Έλληνας  δραπέτης τραγουδιστής που συνελήφθη στην Ομόνοια (φωτο)

Ο Έλληνας τραγουδιστής δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002, και ενώ θα ήταν λογικό και αναμενόμενο να κρύβεται μέχρι τώρα, εκείνος έκανε τη ζωή του, έγινε διάσημος και δεν είχε ιδέα κανείς!

Για 17 ολόκληρα χρόνια, ζούσε ζωή χαρισάμενη.

Ο 45χρονος τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα την ώρα που καταζητείτο από την ΕΛ.ΑΣ.,

Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από έναν συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002 – 2003 όταν κι είχε αποδράσει από τη συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης, όπου κατηγορείτο για υπόθεση απάτης.

Μάλιστα, ο εν λόγω καλλιτέχνης είχε τραγουδήσει στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της νύχτας.

Αφού έκανε αμέτρητες εμφανίσεις σε πίστες και τηλεόραση, πιάστηκε από τις Αρχές και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Οι απάτες του τραγουδιστή

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα, για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του και με διάφορες τέτοιες παγαποντιές αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του κι έκανε ζωή… ροκ σταρ, μέχρι που τον ανακάλυψαν.

Αυτός είναι ο Έλληνας δραπέτης τραγουδιστής που συνελήφθη στην Ομόνοια (φωτο) Αυτός είναι ο Έλληνας δραπέτης τραγουδιστής που συνελήφθη στην Ομόνοια (φωτο) Αυτός είναι ο Έλληνας δραπέτης τραγουδιστής που συνελήφθη στην Ομόνοια (φωτο)

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

Close