Αυτός είναι ο 56χρονος παιδόφιλος.Το κτήνος που ασέλγούσε στην 9χρονη στην Θεσσαλονίκη. (PHOTO)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 56χρονου ομογενή, ο οποίος συνελήφθη την 25-11-2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της σύλληψης του κτήνους

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο και ειδικότερα η κοινωνία της Θεσσαλονίκης με τον 56χρονο εργαζόμενο τηλεοπτικού σταθμού της πόλης, ο οποίος βίαζε επί δυο χρόνια 9χρονη κόρη φίλου του. Τον 56χρονο χωρισμένο πατέρα δύο ενήλικων παιδιών, που εργαζόταν στην ΕΡΤ 3, ξεσκέπασε ένας φίλος του, στον οποίο ο κατηγορούμενος έδειξε ένα βίντεο στο οποίο ασελγούσε εις βάρος της 9χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος μεθούσε τον πατέρα της 9χρονης ώστε να μπορεί μετά ανενόχλητος να ασελγεί εις βάρος της. Μάλιστα, οι αστυνομικοί σύμφωνα αντίκρισαν στο σπίτι του ένα πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας σκληρό πορνογραφικό υλικό (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

1)ΣΕΡΑΣΙΔΗ Αρσένιο του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, γεν. 02-12-1959 στη Γεωργία

Αυτός είναι ο 56χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε στην 9χρονη

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 02-01-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Αυτός είναι ο 56χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε στην 9χρονη

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Πηγή

 

 

 

Close