Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 4χρονου Φοίβου; Επικοινώνησε με φίλο του στην Αλβανία ο πατέρας του [video]

Άφαντος παραμένει ο Τζέιμς Λέσι, ο οποίος έσφαξε με επτά μαχαιριές την γυναίκα του Λέλα Μαυρομάτη, μπροστά στα μάτια του μεγάλου γιου τους Ιάσονα και στην συνέχεια πήρε τον 4χρονο γιο τους Φοίβο και εξαφανίστηκε από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

Μετά την αποκάλυψη της συνάντησης του Αλβανού συζυγοκτόνου με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια στα Μέγαρα, οι αρχές που αναζητούν εδώ και 10 ημέρες τον Λέσι, εστίασαν την προσοχή τους στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Η νέα εξέλιξη στο θρίλερ ήρθε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όταν έγινε γνωστό ότι o Λέσι, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά δυο ημέρες μετά το έγκλημα και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου 2016 με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, τον οποίο μάλιστα είχε συναντήσει την ίδια μέρα στην περιοχή Βαρέα Μεγάρων, ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπιση του στην δολοφονία της άτυχης Λέλας Μαυρομάτη.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο Αλβανός συζυγοκτόνος πήγε μόνος του, χωρίς τον μικρό Φοίβο στο ραντεβού με τον κ.Κούγια.

Η συνάντηση έγινε στις έξι το απόγευμα στις 8 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο Τζέιμς Λέσι πήγε με ένα… πράσινο παλιό αυτοκίνητο, χωρίς παρέα.

Στην μυστική συνάντηση, ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται να είπε στον Λέσι πως «Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση».Ο κ.Κούγιας υποστηρίζει ότι συμφώνησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στις εννέα το βράδυ της ίδιας ημέρας, όμως ο Λέσι δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του.

Οι παραπάνω εξελίξεις κινητοποίησαν την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε εξονυχιστικές έρευνες στα Μέγαρα, αλλά μάταια… Δεν βρήκαν ίχνος από τον Λέσι, ούτε από τον μικρό Φοίβο, για τον οποίο ανησυχεί πολύ η οικογένεια στην Ορμύλια.

Δείτε εδω όλες τις πρόσφατες ειδήσεις

Close