Άγριο bullying σε 8χρονο : Οι συμμαθητές του τον έστειλαν στο νοσοκομείο  – Τι καταγγέλλει ο πατέρας

Ο 8 χρονος έπεφτε θύμα bullying για δυο χρόνια από τους συμμαθητές του . 

Στην καταγγελία ότι το παίδί του ηλικίας 8 ετών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από bullying που υπέστη από τρεις συμμαθητές του σε δημοτικό σχολείο της Μεταμόρφωσης προχώρησε ένας πατέρας.

Όπως μετέδωσε το MEGA ο πατέρας του 8χρονου εκτός από μηνύσεις σε βάρος των γονέων της άγριας τριάδας, στράφηκε και εναντίον του διευθυντή του σχολείου, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών γιατί, όπως αναφέρει από το 2019 και για δύο ολόκληρα χρόνια το παιδί του δεχόταν bullying και παρενοχλήσεις από τους τρεις συμμαθητές του.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα τρία παιδιά πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε βάρος του 8χρονου, τον έριχναν κάτω και τον χτυπούσαν ενώ παρά τις εκκλήσεις του πατέρα στον διευθυντή και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η κατάσταση όχι μόνο παρέμενε η ίδια αλλά χειροτέρευε.

Δείτε επίσης ; Tραγωδία: Σκότωσε τον αδελφό της και αυτοκτόνησε

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μια επίθεση που δέχθηκε ο 8χρονος από τους συμμαθητές του τον οδήγησε με αφόρητους πόνους άρον- άρον μέσα στη νύχτα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα ο πατέρας του το πρωί του Σαββάτου να βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μεταμόρφωσης για να υποβάλλει μήνυση εναντίον των γονέων των τριών αγοριών, του διευθυντή και του στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Όταν το Σάββατο, ο 45χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα της Μεταμόρφωσης αγανακτισμένος για όλα όσα είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα στο νοσοκομείο, στη μήνυση που κατέθεσε ξεδίπλωσε όλο το σκηνικό του τρόμου. Μια άγρια κατάσταση με θύμα το 8χρονο παιδί του που τη βιώνει από τα 6 του χρόνια. Ο 45χρονος σύμφωνα με το newsbomb.gr  αναφέρθηκε και στις άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί ο μαθητής, εδώ και 2 χρόνια.

Close