Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη: στο νοσοκομείο τρία άτομα.

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12/2/2019 στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο στόχαστρο ένα κατάστημα ψιλικών. Οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και να στείλουν στο νοσοκομείο τρία άτομα.

Οι ληστές φαίνεται ότι είχαν στήσει ενέδρα. Περίμεναν να περάσει η ώρα και χτύπησαν στο κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη την ώρα που έκλεινε για να είναι βέβαιοι ότι θα αρπάξουν περισσότερα χρήματα.

Δείτε επίσης: Απολογία πατέρα μικρής Άννυ: «Το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε – Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια»

Οι αδίστακτοι ληστές, τουλάχιστον δυο που φορούσαν κουκούλες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα και εισέβαλαν στο κατάστημα με τα όπλα προτεταμένα.

Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη: στο νοσοκομείο τρία άτομα.

Την ώρα εκείνη βρίσκονταν στο κατάστημα τρία άτομα που έκαναν καταμέτρηση χρημάτων.

Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως τραυματίζοντας τους τρεις ανθρώπους, ωστόσο ο ένας από αυτούς κατάφερα να αρπάξει μια καραμπίνα και να τους αποτρέψει.

Οι δράστες που φαίνεται δεν περίμεναν αντίδραση τράπηκαν σε φυγή. Άφησαν μάλιστα στο σημείο τα πιστόλια τους και τη μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στο σημείο.

Δείτε επίσης: Ο δ/ντής της Γαλακτομικής Σχολής μήνυσε τον πατέρα του Γιακουμάκη (video)

Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη: στο νοσοκομείο τρία άτομα.

Αν και πεζοί οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν, παρά την τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται εκτός κινδύνου, ωστόσο ο ένας φαίνεται πως θα χρειαστεί επέμβαση.

Πηγή: thestival.gr
Close