Άλλος άνθρωπος: Τη Στέλλα της «Μουρμούρας» δεν θα την αναγνώριζε σήμερα ούτε ο Τσιμιτσέλης (Pic)

To κοινό περίμενε με ανυπομονησία την είσοδο του ζευγαριού των Γιάννη Τσιμιτσέλη – Δανάης Επιθυμιάδη στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Και μπορεί οι δυο τους να μην μπόρεσαν να αντέξουν ως ζεύγος της «Μουρμούρας» για παραπάνω από μία σεζόν, η τηλεοπτική Στέλλα, όμως, ξεχώρισε και απέκτησε το κοινό της.

Σήμερα, ωστόσο, ελάχιστοι θα την αναγνώριζαν. Κι αυτό διότι το ξανθό κορίτσι που γνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA μερικές σεζόν πριν, πλέον ουδεμία σχέση έχει με την εικόνα του τότε.

Συμμετέχοντας στην θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα», έχει αποχωριστεί το ξανθό χρώμα από τα μαλλιά της, εμφανίζεται ως μελαχρινή με εντελώς διαφορετικό στυλ, με ακόμα κι εκείνους που έβλεπαν φανατικά τη «Μουρμούρα» να παραδέχονται πως δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν στις νέες της λήψεις.

Μεταξύ μας, δεν έχουν κι άδικο.

Άλλος άνθρωπος: Τη Στέλλα της «Μουρμούρας» δεν θα την αναγνώριζε σήμερα ούτε ο Τσιμιτσέλης (Pic) Άλλος άνθρωπος: Τη Στέλλα της «Μουρμούρας» δεν θα την αναγνώριζε σήμερα ούτε ο Τσιμιτσέλης (Pic) Άλλος άνθρωπος: Τη Στέλλα της «Μουρμούρας» δεν θα την αναγνώριζε σήμερα ούτε ο Τσιμιτσέλης (Pic)

Πηγή: womantoc.gr
Close