Ανακαλούνται παιδικά παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ από την αγορά λόγω επικινδυνότητας-Δείτε ποια είναι σε φωτο

Σε νέα ανάκληση προϊόντων προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή τη φορά ανακαλούνται παιδικά παπούτσια και παιχνίδια λόγω υψηλής επικινδυνότητας. Δείτε παρακάτω σε φωτογραφίες ποια προϊόντα αποσύρονται από την αγορά.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων διευκρινίζει, λοιπόν, ότι σχετικές πληροφορίες που ακολουθούν έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Ασφάλεια Προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα προϊόντα περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες οι οποίες με τη σειρά τους περικλείουν κινδύνους για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές.

Για τον κατάλογο με τα προϊόντα πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τα προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσουν σχετικά τους αρμόδιους λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στα τηλέφωνα 22405637, 22405611 και 22405609.

Δείτε ακόμη ΕΟΦ: Ανάκληση γνωστού καλλυντικού προϊόντος προσώπου!

Ανακαλούνται παιδικά παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ από την αγορά λόγω επικινδυνότητας-Δείτε ποια είναι σε φωτο  Ανακαλούνται παιδικά παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ από την αγορά λόγω επικινδυνότητας-Δείτε ποια είναι σε φωτοΑνακαλούνται παιδικά παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ από την αγορά λόγω επικινδυνότητας-Δείτε ποια είναι σε φωτοΑνακαλούνται παιδικά παπούτσια, παιχνίδια και αξεσουάρ από την αγορά λόγω επικινδυνότητας-Δείτε ποια είναι σε φωτο

Δείτε όλες τις ανακλήσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Close