Ανάκληση κρουασάν 7DAYS

Ανάκληση κρουασάν 7DAYS. Δείτε ποιες παρτίδες ανακαλεί η εταιρία. Μην τα καταναλώσετε.

Η εταιρεία Mondelez Ελλάς, η οποία με δική της πρωτοβουλία, ενημερώνει το κοινό για την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων του προϊόντος 7DAYS mini croissants double, μίνι κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο και κρέμα με γεύση βανίλια, 300 γραμμαρίων.
Ο λόγος της ανάκλησης είναι διότι δεν φέρει την απαραίτητη επισήμανση συστατικών στα ελληνικά πάνω στη συσκευασία.

Δείτε ακόμη Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προϊόντα Δωδώνη

Ανάκληση κρουασάν 7DAYS

Η ανακοίνωση της εταιρείας

“Διασφαλίζοντας πλήρως την άριστη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων της, με σεβασμό προς τον καταναλωτή, η εταιρεία ενημέρωσε προληπτικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία ανάκλησης αφορά αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένους αριθμούς παρτίδων και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος.

Με υπευθυνότητα και με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές, η εταιρεία ανακαλεί από την αγορά το προϊόν 7DAYS mini croissants doub!e, μίνι κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο και κρέμα με γεύση βανίλια, 300 γρ. με απουσία επισήμανσης συστατικών στα ελληνικά στη συσκευασία, με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 26 Νοεμβρίου 2022.

Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί ή έχουν δυσανεξία στο σιτάρι, το αυγό και/ή το γάλα (λακτόζη) καλούνται να μην ανοίξουν ή καταναλώσουν το προϊόν. Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή καταναλωτή στο 00800 11 8 1111 (από σταθερό τηλέφωνο) όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες”.

Δείτε όλες τις ανακλήσεις απο ΕΟΦ και ΕΦΕΤ με ένα κλικ εδώ

Close