ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις: Διευθυντής τράπεζας και πατέρας ο 56χρονος που αποπλάνησε 14χρονη

Οργή έχει προκαλέσει η είδηση που σας μετέδωσε χθες το star.gr και αφορά την αποπλάνηση μιας 14χρονης από έναν 56χρονο.

Ειδικότερα, άντρας, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας να αποπλανά την ανήλικη. Ωστόσο, δεν ήταν το πρώτο τους ραντεβού αφού είχαν συνευρεθεί ερωτικά δύο άλλες φορές σε παραλιακά ξενοδοχεία. Μετά από έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για διευθυντή τράπεζας ο οποίος είναι και πατέρας δυο παιδιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που… απολάμβανε την παρέα ανήλικης κοπέλας. Φαίνεται πως είχε επικοινωνήσει με τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια, με την αστυνομία να ερευνά αν είχε κατορθώσει να τα αποπλανήσει και εκείνα.

Σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών. Μαζί του συνελήφθη και ένας 49χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και απόπειρα αποπλάνησης.

Πως αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη υπόθεση και πως πλησίασε την ανήλικη

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του 56χρονου ξεκίνησε όταν η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία μαζί με τον πατέρα της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, διατηρούσε από τα τέλη Δεκεμβρίου 2015, προφίλ σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Οι δύο άνδρες, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, της είχαν στείλει αιτήματα φιλίας, τα οποία και αποδέχτηκε. Στο προφίλ της τους ενημέρωνε ότι ήταν 16 ετών.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, στην πρώτη περίπτωση η 14χρονη πείστηκε να στείλει γυμνές φωτογραφίες της και έλαβε γυμνές φωτογραφίες του συνομιλητή της, ο οποίος περαιτέρω συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της, κατά τη διάρκεια δυο συναντήσεων τους, ενώ είχε ενημερωθεί από την ίδια για την πραγματική της ηλικία.

Και στη δεύτερη περίπτωση υπήρξε ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών, ενώ η ανήλικη δεν δέχτηκε την πρόταση του 49χρονου να συναντηθούν.

Σημειώνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις οι συνομιλητές της ανήλικης χρησιμοποίησαν αριθμό κινητού τηλεφώνου για την επικοινωνία τους και e-mail για την αποστολή των φωτογραφιών.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγε ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων και ταυτοποίησε τους κατόχους των επίμαχων αριθμών κινητών τηλεφώνων, στην Αθήνα και στη Βοιωτία.

via

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα

Close