Θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος της 46χρονης Δημοσιογράφου από το Ηράκλειο Κρήτης. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της, και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για καρδιακή ανακοπή. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και όπως φαίνεται, άλλη είναι η αιτία που της έκοψε τόσο νωρίς το νήμα της ζωής.
Οι νεότερες πληροφορίες που προέκυψαν από την ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης έδωσαν διαφορετική εικόνα για τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ανατρέποντας τις αρχικές εκτιμήσεις που είχαν γίνει τις πρώτες ώρες μετά την τραγική είδηση.
Η αιτία θανάτου της
Ενώ αρχικά είχε εκφραστεί η εκτίμηση ότι ο θάνατός της πιθανόν να οφειλόταν σε καρδιακή ανακοπή, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι η δημοσιογράφος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, η 46χρονη παρουσίασε εκτεταμένο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση που οδήγησε στη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της και τελικά στον θάνατό της. Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα γύρω από την υπόθεση, καθώς πλέον οι ειδικοί αποδίδουν την απώλειά της στο βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και όχι σε καρδιολογικό πρόβλημα, όπως είχε αρχικά θεωρηθεί.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικογένεια υπήρχε ιστορικό ανάλογων περιστατικών. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της δημοσιογράφου είχε υποστεί στο παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο σε σχετικά νεαρή ηλικία, γεγονός που εξετάζεται ως πιθανός επιβαρυντικός παράγοντας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για τη σύνδεση των δύο περιστατικών.
Η αιφνίδια απώλειά της έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, όπου η Μαρία Αντωνογιαννάκη ήταν ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την πολυετή παρουσία της στη δημοσιογραφία. Συνάδελφοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο εργατικό, χαμογελαστό και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, ενώ οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αποτυπώνοντας το μέγεθος της συγκίνησης.
Viral άρθρα
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Το τραγικό φινάλε- Πεθαίνει η μητέρα τους και μένουν ορφανές
- Καμπανάκι από τον Κολυδά για τα θαλάσσια ρεύματα έλξης: Είναι τόσο επικίνδυνα που μπορούν και να μας πνίξουν- Πως να τα αναγνωρίσουμε
- Προσοχή στα κατοικίδια: Μπορεί να πεθάνουν επιτόπου άμα φάνε λαγοκέφαλο- Σκύλος πέθανε μέσα σε μισή ώρα
- Σπιλιάδες: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς και είναι συγκλονιστικό
- Η Στυγερή δολοφονία που στιγμάτισε την Αθήνα: Τον τεμάχισε ο ξάδερφός του για τα μάτια μιας γυναίκας- Πως μία εικόνα Αγίου έδειξε τον δολοφόνο
- Έκτακτο επίδομα έως 1000 ευρώ σε γονείς: Οι δικαιούχοι και η ημερομηνία που κλείνουν οι αιτήσεις