Ανατροπή στην υπόθεση της 10χρονης που γέννησε έπειτα από βιασμό από τον θείο της

Η αστυνομία στην Ινδία άνοιξε εκ νέου την υπόθεση του 10χρονου κοριτσιού που γέννησε μωρό, πατέρας του οποίου θεωρούνταν μέχρι σήμερα ο θείος της.

 

Οι εξετάσεις έδειξαν πως το δείγμα DNA του μωρού δεν ταιριάζει με αυτό του θείου της 10χρονης, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό.

Η ιστορία της μικρής είχε φτάσει μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, καθώς οι γονείς της ζήτησαν να υποβληθεί σε άμβλωση, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της. Ωστόσο επειδή η κύηση ήταν προχωρημένη, το δικαστήριο δεν επέτρεψε τη διακοπή της.

Τον περασμένο μήνα η 10χρονη έφερε στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να γνωρίζει τίποτα ούτε για την εγκυμοσύνη ούτε για τη γέννα. Της είπαν πως είχε μια πέτρα στην κοιλιά και πως την εγχείρησαν για να της τη βγάλουν.

Η ίδια είπε πως είχε βιαστεί πολλές φορές από τον θείο της τους τελευταίους μήνες. Ο ίδιος ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται. Δεν έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, αντίθετα, σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχθηκε την ενοχή του.

Σύμφωνα με το BBC, τα αποτελέσματα των τεστ DNA γεννούν το ερώτημα εάν το κορίτσι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και από άλλους άνδρες.

«Μέχρι στιγμής κανείς δεν είχε σκεφτεί πως μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο από το αρχικό σενάριο. Το κορίτσι κατέθεσε στο δικαστήριο και ονοματίζει τον θείο του, αποκαλύπτοντας στοιχεία της κακοποίησής του» ανέφερε στο βρετανικό δίκτυο αξιωματούχος που ασχολείται με την υπόθεση.

Χθες η αστυνομία και ειδικοί επισκέφθηκαν εκ νέου την οικογένεια για να μιλήσουν στην 10χρονη.

Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε πως η εξέταση DNA θα επαναληφθεί για να φανεί εάν έχει γίνει κάποιο λάθος ή όχι.

Η οικογένεια αρνήθηκε να ασχοληθεί στο ελάχιστο με το μωρό, κι έτσι το έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες και θα δοθεί για υιοθεσία.

Πηγή: newsbeast

Close