Ανδρέας Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία
 

Μια συγκινητική βραδιά έζησαν χθες βράδυ, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύντροφος της ζωής του, Μαρία, καθώς αρκετά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο ενώθηκαν και με τα δεσμά της θρησκευτικής τελετής. Όπως είχε αποκαλύψει και μέσω των social media η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, η τελετή έγινε στον Πολυχώρο View Hall στο Μενίδι.

Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού έδωσε το “παρών” -ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιάννης Φλωρινιώτης- ενώ από υπερηφάνεια έλαμπε ο γιος του ζευγαριού Νίκος. Άλλωστε εκείνος ήταν που συνόδευσε και παρέδωσε την μητέρα του στον πατέρα του ώστε να αρχίσει το Μυστήριο.

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό ΕΓΩ! η Μαρία Μπάρκουλη, ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού ήταν μια επιθυμία του Ανδρέα Μπάρκουλη που ζητούσε επίμονα να πραγματοποιηθεί επί χρόνια.

“Ήταν μια ευχή, που έβγαινε από μέσα του. Στο μεσοδιάστημα, περάσαμε πολλά: αρρώστιες με το παιδί, αρρώστια δικιά μου ενώ και ο Ανδρέας, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Ίσως ελπίζει ότι με την ευχή του γάμου, αλλάξει η κατάστασή μας. Ή μπορεί να πιστεύει κατά βάθος, ότι αν εξαρχής είχαμε επιλέξει τη θρησκευτική τελετήνα μη μας συνέβαιναν τόσο άσχημα πράγματα” έλεγε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπάρκουλη.

 

 

 

 

Ανδρέας Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία

 

Ανδρέας Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία

 

Ανδρέας Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία

πηγη
photo TL!FE

 

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

 

 

Close