Ανέκδοτο: Ο γεράκος

Ένας γεράκος πηγαίνοντας στο σπίτι του καταλαβαίνει πως τον ακολουθεί ο χάρος. Τρομαγμένος τρέχει να του κρυφτεί, μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ. Παίρνει ένα καρότσι και κάνει τον πελάτη.
Μετά από κανένα μισάωρο σκέφτεται πως του ξέφυγε και ανακουφισμένος αποφασίζει να πάει να πληρώσει. Πηγαίνοντας στο ταμείο βλέπει τον χάρο να κάνει βόλτες έξω από το σούπερ μάρκετ. Παρατάει το καρότσι στο ταμείο και τρέχει να βγει από την πίσω πόρτα.

Δείτε ακόμα: Ανέκδοτο: Μία οικογένεια έχε ένα παιδί που δεν μιλάει ποτέ

Αφού έτρεξε όσο τον βαστούσαν τα πόδια του σκέφτηκε να πάει σε ένα μέρος με νεολαία για να μπερδέψει τον χάρο. Μπαίνει σε μία καφετέρια, παραγγέλνει ένα φρέντο καπουτσίνο και πιάνει τη κουβέντα με κάτι φοιτητές. Αφού πέρασε 1 ώρα πάει να φύγει αλλά τον βλέπει πάλι έξω από την καφετέρια να κόβει βόλτες. Πίσω πόρτα δεν είχε, βγαίνει από το παραθυράκι της τουαλέτας και το βάζει πάλι στα πόδια.

Δείτε ακόμα :Ανέκδοτο: Ένας είχε πρόβλημα με την ομιλία του και έλεγε όλα τα φωνήεντα με «Α»…

Αφού έτρεξε όσο βαστούσε η καρδιά του σκέφτηκε να πάει σε ένα μέρος με παιδιά. Πηγαίνει λοιπόν σε μια παιδική χαρά και προσπαθεί να μπερδευτεί με τα παιδάκια που έπαιζαν. Ανεβαίνει στις τραμπάλες, κάνει κούνιες, παίζει στις τσουλήθρες σε λίγο όμως βλέπει πάλι τον Χάρο να κατευθύνεται προς το μέρος του.

Δείτε ακόμα: Ανέκδοτο: O χρόνος..

Φεύγει τρομαγμένος και μπαίνει σε ένα παιδικό σταθμό την ώρα που τα πιτσιρίκια θα έτρωγαν και φόραγαν τις σαλιάρες τους. Παίρνει και ο γεράκος μια σαλιάρα τη φοράει και κάθεται σε ένα καρεκλάκι.

Εκείνη την ώρα αρχίζουν όλα μαζί τα νήπια να φωνάζουν: «Μαμ μαμ μαμ μαμ….»
Αρχίζει και ο γεράκος: «Μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ…»
Τότε νιώθει ένα χτύπημα στον ώμο και μία φωνή να του λέει:
«Κάνε γρήγορα Μαμ, γιατί θα πάμε Άτα!»

Πηγή: poly-gelio.gr
Close