Αγγελική Ηλιάδη: Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της! Στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου!

Σε ένταση είναι ακόμη οι σχέσεις μεταξύ της Αγγελικής Ιλιάδη και της μητέρας του πρώην συζύγου της. Η πρώην πεθερά της προέβη σε δηλώσεις απέναντι της , οι οποίες είχαν προσβλητικό χαρακτήρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, ανέφερε όλες της δηλώσεις από την μεριά της Ιλιάδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε αρχικά: «Η αλήθεια είναι πως μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου έχει πει πολλά και διάφορα, τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως και προσβλητικά για την Αγγελική Ηλιάδη για αυτό και προσέξαμε πάρα πολύ τι θα αναπαράγουμε. Μείναμε λοιπόν στο ότι θεωρούσε δεδομένο ότι θα χωρίσει ο γιος της με την Αγγελική Ηλιάδη λόγω της διαφοράς ηλικίας, αλλά και στο ότι στηρίζει τη Βίκυ Κάβουρα.», σύμφωνα με το gossip-tv.gr.

Δείτε επίσης Συγκλονίζει η Αθηνά Οικονομάκου: «Μόλις γέννησα, η αγωνία, το άγχος, η ευθύνη, η αλλαγή στη ζωή σου είναι τρόμος»

Και η παρουσιάστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day ποια είναι η στάση της Αγγελικής. Η Σταματίνα είπε: «Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση, η οποία θέλει πια να μιλάει μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη».

Δείτε επίσης Θρήνος για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: Η ανάρτηση για τη βαφτιστήρα του που έφυγε από τη ζωή

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close