Αγγελούδι δύο ετών πνίγηκε στη μπανιέρα καθώς η μητέρα του έκανε σεξ στο διπλανό δωμάτιο

Μια μητέρα τριών παιδιών από το Τέξας παραδόθηκε στην αστυνομία, καθώς σύμφωνα με την κατάθεση που η ίδια έδωσε, η 23 μηνών κόρη της πνίγηκε στη μπανιέρα, όσο εκείνη βρισκόταν σε σεξουαλική περίπτυξη με τον εραστή της στο διπλανό δωμάτιο.
Σύμφωνα με την αστυνομία της επαρχίας Γουάιζ , η υπηρεσία εκτάκτου ανάγκης έλαβε μια κλήση περίπου στις 17:00 στις 23 Οκτωβρίου από την 26χρονη Αμάντα Κλαρκ, η οποία σε κατάσταση πανικού ζήτησε βοήθεια, καθώς η μικρότερη κόρη της Αλεξάνδρεια Μαρί δεν ανέπνεε.
2
Ο υπάλληλος της υπηρεσίας έδωσε τηλεφωνικά οδηγίες στη μητέρα για το πώς θα εκτελέσει την τεχνική της τεχνητής αναπνοής στο μικρό κορίτσι, εωσότου ασθενοφόρο φτάσει στο σημείο. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της γυναίκας και του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου Ντεκατούρ, στο οποίο μεταφέρθηκε, το παιδί είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, βάσει της οποίας η 26χρονη συνελήφθη, το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου, η χωρισμένη μητέρα κάλεσε έναν άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ με σκοπό το σεξ και προκειμένου να απασχολήσει τις τρεις κόρες της ηλικίας δύο, τριών και έξι ετών, που έπαιζαν στο υπνοδωμάτιο, τις έβαλε να παίξουν στη γεμάτη μπανιέρα με νερό που μόλις είχε γεμίσει για αυτό το σκοπό.
3
Λίγα λεπτά όμως αργότερα, η εξάχρονη κόρη της Κλαρ μπήκε στο υπνοδωμάτιο λέγοντας ότι πάνω στο παιχνίδι οι δυο μεγαλύτερες αδελφές έσπρωξαν τη μικρότερη κάτω απ’ το νερό και μετά από λίγο σταμάτησε να αναπνέει.
Τα δύο παιδιά βρίσκονται πλέον υπό την επιμέλεια της Κοινωνικής Πρόνοιας, όσο η Αμάντα Κλαρκ κρατείται στη φυλακή της επαρχίας Γουάιζ έως τη διεξαγωγή της δίκης της.
Η μικρή Αλεξάνδρεια θα έκλεινε τα δύο της χρόνια την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

 

Πηγή: newsbomb.gr
Close