Ανοίγει ξανά ο φάκελος του αδικοχαμένου  Μάριου Παπαγεωργίου

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου αφού προέκυψαν νέα στοιχεία.

Στα χέρια της 1ης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται ο φάκελος της υπόθεσης η οποία διεξάγει νέα έρευνα  εννέα ατόμων και της σύζυγος του ανθρώπου που καταδικάστηκε σε ισόβια ως ο εγκέφαλος της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης : Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά σκότωσαν 87 χρόνο

 

Οι κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία.

Η σύζυγος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε 18 έτη για την  συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του Μάριου αλλά επιπλέον κατηγορείται και για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Η μητέρα του  Μάριου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Η ανακρίτρια εξετάζει μάρτυρες και στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η έκθεση του Καναδού ερευνητή, που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής

Σύμφωνα με την έρευνα  ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

Ο ερευνητής αναφέρει πως το πτώμα του Μάριου μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, και οι δράστες εξαφάνισαν όλα τα ίχνη με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα να μην τον έχουν βρει.

Ο  Μάριος Παπαγεωργίου 26 ετών  εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου του 2012 οπυ και  είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, που βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, για το Αίγιο. Στις 10 Αυγούστου τα ξημερώματα , η μητέρα του Μάριου  δεχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους που της ζητούσαν 620.000 ευρώ για λύτρα, προκειμένου να απελευθερώσουν τον γιο της.

Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 78χρονος οικογενειακός φίλος ο οποίος έπεισε την μητέρα να μην καλέσει αμέσως τις αρχές αναλαμβάνοντας αυτός να κάνει τις όποιες ενέργειες για να βρεθεί ο Μάριος. Αργότερα,  αποδείχθηκε πως ο 78χρονος ήταν “εγκέφαλος” όλης της υπόθεσης.

Με εξέταση μαρτύρων θα συνεχιστεί η ανάκριση.

Close