Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Μετά από απόφαση της κυβέρνησης ανοίγουν έκτακτα και έως τις 28 Φεβρουαρίου στον βόρειο και ανατολικό τομέα της Αττικής τα  καταστήματα πώλησης θερμαντικών σωμάτων και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών λόγω των καιρικών συνθηκών έτσι ώστε να εφοδιαστούν όσα πράγματα οι πολίτες έχουν ανάγκη.

Δείτε επίσης : Lockdown: Tα σχέδια για την επαναλειτουργία της αγοράς και σχολείων – Η πιθανή ημερομηνία

Εκτάκτως και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το thecaller.gr   ανοίγουν ύστερα από σχετική απόφαση της κυβέρνησης στον βόρειο και ανατολικό τομέα της Αττικής καταστήματα πώλησης θερμαντικών σωμάτων και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών λόγω των καιρικών συνθηκών έτσι ώστε να εφοδιαστούν οι πολίτες που τα έχουν ανάγκη.

Την απόφαση για την λειτουργία αυτών των καταστημάτων ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΓΓ, Παναγιώτη Σταμπουλίδη από σήμερα έως τις 28/2 επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων στον Βόρειο και Ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής που πωλούν συσκευές θέρμανσης μη ηλεκτρικές καθώς και λιανικό εμπόριο σιδηρικων, χρωμάτων τζαμιών κλπ.

Δείτε την απόφαση 

Ανοίγουν τα καταστήματα πώλησης συσκευών θέρμανσης και σιδηρικών στη Βόρεια και Ανατολική Αττική

Close