ΑΝΤ1: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Τρομερό παρασκήνιο! Ποια θα κάτσει δίπλα στον Παπαδάκη;

Ούτε και σήμερα είναι στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη Καλημέρα Ελλάδα η νεαρή δημοσιογράφος και ταλαντούχα παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου

Σήμερα στο blog Vanda’s υπάρχουν νέες αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1. Όλοι μα όλοι με πρώτο το Στρατή Λιαρέλη προσπαθούσανε μέχρι εχθές με πολλά τηλέφωνα να πείσουνε την Μπάγια να γυρίσει!

Η κοπέλα είναι ανένδοτη και αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη είναι και συγχυσμένη. Η ίδια η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου δεν περίμενε να γίνει όλος αυτός ο χαμός γύρω από το όνομα της. Της έπεσε βαρύ.

Δείτε ακόμα: Ποιες δύο παίκτριες αποχώρησαν από το GNTM;

Θεωρώ ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να αντέξει όλη αυτή την πίεση που της έχει ασκηθεί. Το παιδί γιατί για παιδί πρόκειται, θέλει ξεκούραση και χαλάρωση. Απ’ ότι μαθαίνω από το περιβάλλον της Μπάγιας Αντωνοπούλου είναι πολύ δύσκολο να ξαναγυρίσει όχι μόνο στο Γιώργο Παπαδάκη αλλά και στο κανάλι του ΑΝΤ1.

ΑΝΤ1: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου!Αν και μαθαίνω από πρωτοκλασάτα στελέχη ότι το κορίτσι το πιστεύουν πολύ και το εκτιμούν. Επειδή όμως η ζωή προχωρά και όπως λέει και ο Γιώργος Παπαδάκης τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους ήρθε η ώρα πλέον για την αντικατάσταση της Μπάγιας Αντωνοπούλου στην εκπομπή καλημέρα Ελλάδα!

Δείτε ακόμη: Χρήστος Δάντης: Η πανέμορφη νέα του αγαπημένη είναι αυτή που κανείς δεν περίμενε (Pics)

Ποια λοιπόν θα είναι η τυχερή που θα αντικαταστήσει την Μπαγια Αντωνοπούλου στο πλευρό του «δεινοσαύρου» της δημοσιογραφίας Γιώργο Παπαδάκη. Ο Στρατής Λιαρέλλης αναζητά μία ξανθιά κούκλα που όμως να έχει δημοσιογραφική επάρκεια και να αντέχει την πίεση πάνω στη δουλειά. Κάτι σε Μαρία Αναστασοπούλου σε πιο λαιτ!

Να σημειώσω εγώ ιδιαιτέρως να αντέχει την πίεση του Γιώργου Παπαδάκη πως γνωστόν όταν ξεκινάει τις αγριοφωνάρες δεν σταματάει!

Η αναζήτησή μαθαίνω για την τυχερή κοπέλα που θα είναι το νέο γυναικείο πρόσωπο του «καλημέρα Ελλάδα»έχει ξεκινήσει εδώ και δύο ημέρες. Οι υποψήφιες ήταν τέσσερις και τελικά προκρίθηκε μια νεαρή 23χρονη δημοσιογράφος από το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα!

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για παίκτη του Survivor στον ΣΚΑΙ με δική του εκπομπή!

Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι πανέμορφο που δουλεύει νυχθημερόν στο κανάλι αγόγγυστα και χωρίς να παραπονιέται. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι έτοιμη να αναλάβει τη θέση της Μπάγια Αντωνοπούλου στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Λογικά από την ερχόμενη Δευτέρα θα την δούμε στις οθόνες μας! Καλορίζικη και σιδεροκέφαλη!

Πηγή: youweekly
Close