Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Τι απαντά ο γνωστός ηθοποιός για τον καβγά και το αστυνομικό τμήμα

Ανακοίνωση για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα με πρωταγωνιστές τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή εξέδωσε το γραφείο Τύπου του γνωστού ηθοποιού.

Αναλυτικά αναφέρει: «Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του.

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιοτήτα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη».

Το χρονικό

Νωρίτερα, το ρεπορτάζ του TLife.gr ανάφερε πως το ζευγάρι βρέθηκε  στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, μετά από ένα έντονο επεισόδιο που είχε στο σπίτι του, στου Ψυρρή. Πρώτη βρέθηκε στο τμήμα η Μαρία Νεφέλη Γαζή και μετά από πέντε λεπτά περίπου, εμφανίστηκε και ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Ο ένας κατέθεσε μήνυση εναντίον του άλλου για ενδοικογενειακή βία, συντάχθηκε η δικογραφία και βρέθηκαν στον εισαγγελέα, όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δυο τους έχουν εδώ και καιρό προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία ξεκίνησαν κυρίως μετά τη γέννηση του παιδιού τους και μαρτυρήθηκαν από το unfollow της Νεφέλης στον Άνθιμο.

Πηγή: newsit.gr
Close