Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!!

Ο τραγουδιστής της tribute μπάντας των Kiss, με το όνομα Hairball δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο το τραγούδι που έπαιζε

Άφωνοι έμειναν όσοι βρέθηκαν σε συναυλία των Hairball στην Αϊόβα των ΗΠΑ.

Την ώρα λοιπόν που η tribute μπάντα των Kiss ήταν στην σκηνή και ερμήνευε το Detroit Rock City των θρύλων του ροκ, άρχισαν να πέφτουν κάποια πυροτεχνήματα…

Δείτε επίσης: Ρόδος: Απίστευτο τροχαίο με σχολικό – Έκανε «βουτιά» σε ρέμα! video, pics

Τότε μια σπίθα έφτασε στο κεφάλι του κιθαρίστα Bobby Jenson και έβαλε φωτιά στα μαλλιά του!

Ένα άλλο μέλος της μπάντας κατάλαβε τι έγινε και έσπευσε άμεσα να την σβήσει. Ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τότε δύο από τους υπεύθυνους της σκηνής ανέβηκαν επάνω την ώρα της συναυλίας και του έσβησαν τη φωτιά.

Δείτε επίσης: ΕΟΦ: Ανακαλούνται υγρά μαντηλάκια λόγω μικροβιακής επιμόλυνσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jenson δεν σταμάτησε ποτέ να τραγουδά -τέτοιος επαγγελματισμός επί σκηνής- γνωρίζοντας την αποθέωση.

Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!!

Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!! Απίστευτες εικόνες: Πήραν φωτιά τα μαλλιά γνωστού τραγουδιστή στη σκηνή!!!

 

Πηγή: newsbomb.gr
Close