Απίστευτη επίθεση από τον Τόνυ Μαυρίδη στην Έλενα Παπαρίζου: «Αποφάσισε να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό»

Στο περιοδικό You μίλησε ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή. Ο Τόνυ Μαυρίδης φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του, Εύα Καραμπατζάκη, και αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου αλλά και στα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει.

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις προέβαλαν σήμερα στο Πρω1νό, αρνούμενοι όμως να αναφερθούν στην πιο προκλητική αποκάλυψη του Τόνυ Μαυρίδη. Μιλάμε για τη δήλωσή του, πως η Έλενα Παπαρίζου αντιμετώπισε πρόβλημα με το αλκοόλ και μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης στη Σουηδία!

Αναλυτικά, αναφέρθηκε στο 2008 όταν ζούσε κλεισμένος σε ένα στούντιο, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη και αγοραφοβία. «Για να καταπολεμήσω το άγχος μου, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν κρατιόμουνα με χάπια, για ένα διάστημα έμεινα εκτός για να ηρεμήσω… Το 2008 ζούσα κλεισμένος σε ένα στούντιο, αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία μου, με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια», ανέφερε στη Τζώρτζια Συρίχα.

Εν συνεχεία αποκάλυψε: «Είχα τρέλα τότε με τη γυμναστική, έκανα 4 φορές την ημέρα. Κάποια στιγμή έκανα το λάθος και πήρα αναβολικά που σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής μου, δουλειά τη νύχτα και κακή διατροφή –έτρωγα μόνο στεγνά ρύζια και κοτόπουλα– συν το στρες, δεν άντεξα… Πειράχτηκαν τα νεύρα μου και εκδηλώθηκαν η κατάθλιψη και οι κρίσεις πανικού. Ήμουνα από τις δύσκολες περιπτώσεις… Το 2008 ήρθε η απόλυτη κατάρρευση, πάθαινα κρίσεις σε καθημερινή βάση για 3 χρόνια, είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι, ήμουνα κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο… Από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι έκανα να πάω 6 μήνες, από το σαλόνι στην εξώπορτα 2 χρόνια… Έμενα μέσα σε ένα στούντιο, πολλές φορές κοιμόμουνα εκεί, μου χτυπούσε την πόρτα η Παπαρίζου και μου έφερνε φαγητό, έτρωγα και άφηνα το πιάτο από έξω, όπως οι φυλακισμένοι».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close