Απίστευτο! Ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης", "Καφέ της Χαράς" και "50-50" έχει πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!

Το “Καφέ της Χαράς” επιστρέφει από την σεζόν 2019-2020 και το Athensmagazine.gr έτρεξε να δει τι κάνουν οι ηθοποιοί που είχαν πρωταγωνιστήσει πριν από μερικά χρόνια στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1!

Μετά λύπης μας καταλάβαμε πως ένας εξ αυτών έχει πεθάνει και έτσι δεν θα βρίσκεται… στο νέο κύκλο της σειράς! Ένας ηθοποιός που αγαπήσαμε κυρίως μέσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και από το “50-50” του Mega!

Δείτε ακόμα Κουίζ «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Μόνο 2% θυμάται ποιος είπε αυτές τις 10 κλασικές ατάκες της σειράς! Εσύ;

Ο λόγος για τον Γιάννη Φύριο!

Ένας ηθοποιός που αγαπήσαμε κυρίως μέσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και από το “50-50” του Mega!

Απίστευτο! Ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης", "Καφέ της Χαράς" και "50-50" έχει πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!

Δείτε ακόμα: Κων/νου & Ελένης: 8 ηθοποιοί της σειράς που έχουν φύγει από τη ζωή

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ”Το Καφε της Χαρας” αλλά και στην σειρα ”50-50” στο ρόλο του κυρ παναγιώτη.

Δείτε ακόμα: Δεν ήταν η Ράντου: Αυτή είναι η ηθοποιός για την οποία γράφτηκε ο ρόλος της Ελένης Βλαχάκη (Pic)

Πέθανε στις 16 Απριλίου του 2007 όντας σε ηλικία 93 ετών και ετάφη στο νεκροταφείο Ζωγράφου!

Πηγή: athensmagazine
Close