Απίστευτο - Μόλυνε με απορρυπαντικό τρόφιμα σε βρεφονηπιακό σταθμό

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Λουβερκούζεν, όπου άγνωστος, προς το παρόν, μόλυνε τα τρόφιμα σε βρεθονηπιακό σταθμό, ρίχνοντας απορρυπαντικό. Ευτυχώς όμως, η οσμή ήταν έντονη και έτσι δεν καταναλώθηκαν τα τρόφιμα απο τα παιδιά.

Δείτε επίσης ΕΟΦ: Ανακαλούνται γνωστά φάρμακα λόγω μη ύπαρξης πιστοποιητικών εργαστηριακών ελέγχων

Απίστευτο - Μόλυνε με απορρυπαντικό τρόφιμα σε βρεφονηπιακό σταθμό

Στον συγκεκριμένο βρεφονηπιακό σταθμό φιλοξενούνται καθημερινά 60 παιδιά, ηλικίας 2 έως 5 ετών. Για «θρασύτατη επιμόλυνση» τροφίμων έκανε λόγο η Εκκλησία του Λεβερκούζεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η οποία είναι χορηγός του σταθμού.

Όταν εντοπίστηκε αρχικά το πρόβλημα, θεωρήθηκε ότι υπεύθυνος είναι ο προμηθευτής του φαγητού. Όμως οι έλεγχοι που έγιναν απέκλεισαν αυτή την εκδοχή. Στη συνέχεια, όταν προέκυψε δεύτερο κρούσμα, το δείγμα ελέγχθηκε, για να εντοπιστούν ίχνη απορρυπαντικού, για το οποίο μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί σπρέι.

Δείτε επίσης Θρίλερ με τη νεκρή φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Αυτοκτονία ή θυσία στον σατανά; Η «σημαδεμένη» ημερομηνία

Η Εκκλησία έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάρος μιας γυναίκας, η οποία εργαζόταν στην κουζίνα του σταθμού, ήταν παρούσα και στα δύο περιστατικά και δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αν και είχε ειδοποιηθεί, ενώ πλέον δεν εργάζεται στον παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι έρευνες διεξάγονται προς κάθε κατεύθυνση και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν περισσότερα δείγματα φαγητού και θα σταλούν για ανάλυση.

Σύμφωνα με τη Bild, είναι άγνωστο πόσο σοβαρό πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλέσει στα παιδιά η ενδεχόμενη κατανάλωση των μολυσμένων τροφίμων. Καθώς ο δράστης παραμένει άγνωστος, κάποιοι γονείς επέλεξαν να αναζητήσουν άλλον παιδικό σταθμό, εγκαταλείποντας τον συγκεκριμένο.

Δείτε επίσης «H Ώρα της Γης»: Δείτε γιατί θα βυθιστεί στο σκοτάδι η Ελλάδα το Σάββατο

Με πληροφορίες από newsit.gr

Close