Απίστευτο συμβάν! Μητέρα αυτοκτόνησε αφού έβαλε τα παιδιά της για ύπνο

Σοκαρισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι της μητέρας που έβαλε τέλος στη ζωή της εχθές βράδυ με τα παιδιά της να κοιμούνται στο σπίτι.  Η είδηση έχει προκαλέσει φρίκη σε όλη τη Λαμία ενώ κανείς από το στενό της περιβάλλον δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες από το Athens magazine.

Δείτε επίσης: 9+1 Σχολικοί κανόνες που δεν θα πιστεύετε πως υπάρχουν!

Οι φωνές του συζύγου της, λίγο μετά τις 02.00 ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά. Η 44χρονη έβαλε τα παιδιά για ύπνο και στη συνέχεια έγραψε τον επίλογο της ζωής της. Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι γείτονες της οικογένειας από το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 02.00 που ο άντρας της γύρισε από τη δουλειά, την βρήκε νεκρή στον κάτω όροφο του σπιτιού. Η μητέρα είχε βάλει τέλος στη ζωή της με αυτοσχέδιο βρόγχο και ήταν ήδη νεκρή, όταν επέστρεψε ο σύζυγός της.

Η 44χρονη γυναίκα έφτασε στο απονενοημένο διάβημα ενώ τα παιδιά της κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο του σπιτιού. Όπως φαίνεται τα έβαλε για ύπνο και στη συνέχεια έγραψε τον επίλογο της ζωής της.

Δείτε επίσης: Στ. Παπαβέντσης: Το πρόβλημα της κατάχρησης αντιβιοτικών

Η τραγική είδηση έχει σκορπίσει πόνο και θλίψη στους συγγενείς και τους γείτονες της γυναίκας. Η σκέψη όλων τώρα, βρίσκεται στα τρία παιδιά της, που έμειναν ορφανά.

Να σημειωθεί πως η 44χρονη ήταν κόρη αντιδημάρχου περιφερειακού Δήμου της Φθιώτιδας. Κανείς από όσους γνώριζαν τη νεαρή μητέρα δεν μπορεί να εξηγήσει την απόφασή της.

Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σπίτι απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Δείτε επίσης: 9+1 10 μεγαλύτερες σε ηλικία μητέρες! Θα πάθετε πλάκα με τα νούμερα!

Photo via The TOC

Close