Από τις ειδήσεις έμαθαν ο παππούς και η γιαγιά τον θάνατο του 5χρονου Στάθη

Το αγοράκι που κατασπάραξαν τα Ροτβάιλερ κηδεύτηκε χωρίς να παρευρίσκονται ο πατέρας, ο παππούς και η γιαγιά του

Η τραγωδία του μικρού Στάθη, ο οποίος πέθανε από την επίθεση σκυλιών ράτσας ροτβάιλερ στο χωριό Άργιλος, συνεχίστηκε και μετά τον φρικτό θάνατό του καθώς όπως μαθαίνουμε στην κηδεία του δεν παρευρέθηκαν ούτε ο πατέρας, αλλά ούτε ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού.

Όπως μαθαίνουμε από το βίντεο που ανάρτησε το kozan.gr, η πλευρά του πατέρα του μικρού Στάθη δεν γνώριζε για το περιστατικό, και χρειάστηκαν προσπάθειες επί τρεις ημέρες για να ανακαλύψουν τελικά ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο παιδί.

Όπως υποστηρίζει ο παππούς του παιδιού, δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν για την τύχη του παιδιού, καθώς οι γονείς του είναι χωρισμένοι, και η μητέρα δεν απαντούσε στα επίμονα τηλέφωνα που της γίνονταν. Έτσι υποχρεώθηκαν να απευθυνθούν σε διάφορους κοινούς γνωστούς και μετά από δύο ημέρες κατάφεραν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον εγγονό τους.

Μάλιστα σήμερα, με την συνοδεία τριών αστυνομικών αλλά και ενός περιπολικού πήγαν στο χώρο που θα γινόταν η ταφή του μικρού Στάθη Παυλίδη, όμως και πάλι, καθώς δεν είχαν ειδοποιηθεί για την ώρα, έφθασαν μετά το τέλος της κηδείας, χωρίς να προλάβουν να αποχαιρετίσουν το εγγονάκι τους.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο παππούς του παιδιού, στον χώρο της ταφής βρήκαν μόνο τον τάφο, χωρίς ονόματα, ούτε φωτογραφίες που να δείχνουν το ποιος ήταν θαμμένος εκεί.

πηγη: kozan.gr

Δείτε όλες τις προσφατες ειδήσεις εδω

Close