Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: «Με πλήρωσαν για να την σκοτώσω» (Video)

Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, καθώς ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της σε πολυσέλιδο υπόμνημά του αναφέρει ότι πληρώθηκε από τρίτα πρόσωπα για να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο προφυλακισμένος για την υπόθεση, στο έγγραφό του αναφέρει αναλυτικά ότι δύο άτομα τα οποία γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους γιατί θεωρεί ότι κινδυνεύει η ζωή του, τον πλήρωσαν για να δολοφονήσει τη Δώρα Ζέμπερη. Μάλιστα φέρεται να αναφέρει ότι «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω».

Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β’ Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη συμπληρώνει ότι δεν αποκάλυψε αρχικά αυτά τα στοιχεία γιατί φοβόταν για τη ζωή του, κάτι που συμβαίνει και τώρα και ζητά προστασία για να «φθάσω ζωντανός στο δικαστήριο», όπως φέρεται να γράφει στο υπόμνημά του, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Α. Λύτρας.

Ο κατ’ ομολογία δολοφόνος φέρεται να αναφέρει στο κείμενό του ότι «ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της». Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού εξ αρχής υποστήριξε ότι το παιδί του στοχοποιήθηκε λόγω της εργασίας της και κάποιων πραγμάτων που ενδεχομένως είχε ανακαλύψει.

(πληροφορίες: ΑΝΤ1)

Πηγή: topontiki.gr
Close