Αργύρης Αγγέλου : Το YFSF και η σχέση με τους συμπρωταγωνιστές του στο «Παρά Πέντε»

Ο Αργύρης Αγγέλου ήξερε από μικρός ότι αυτό που επιθυμεί διακαώς είναι να γίνει ηθοποιός. Κι έτσι… έγινε! Γεννημένος στην Χαλκίδα κι από μια οικογένεια που δεν είχε σχέση με την υποκριτική, ο βενιαμίν από τα πέντε αδέρφια κυνήγησε το όνειρό του, εγκαταλείποντας την πόλη του και ήρθε στην Αθήνα να το κάνει πράξη.

Aποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Διαμαντόπουλου το 2000 και κάπως έτσι το παιδικό του όνειρο άρχισε να πραγματοποιείται.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, με τους ρόλους του στις «Σαββατογενημένες» και στο «Παρά Πέντε» να αποτελούν ίσως τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες. Παράλληλα, έχει κάνει θέατρο, υπηρετώντας διαφορετικά είδη με συνέπεια και επιτυχία, ενώ αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», σύμφωνα με το gossip-tv.gr.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν επαναπαύεται και δεν σταματά να δοκιμάζεται καθώς συμμετέχει στο show μεταμφιέσεων του ANT1 «Your face sounds familiar» με τις μιμήσεις του να είναι πραγματικά μοναδικές.

Ο Αργύρης Αγγέλου σε συνέντευξη που έδωσε στο gossip-tv μίλησε για την απόφασή του να συμμετάσχει στο YFSF, τις μεταμφιέσεις που τον έχουν δυσκολέψει αλλά και αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί για τη νίκη. Παράλληλα, κάναμε μια μικρή αναδρομή στην ζωή του, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στην οικογένεια και τα αδέρφια του, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει για το αν θα συμμετείχε σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του «Παρά Πέντε», αλλά και για την παραφιλολογία που επικρατεί όσον αφορά στις σχέσεις των πρωταγωνιστών της σειράς.

Δείτε επίσης «Εγώ και το παιδί μου είμαστε ένα» Πόσο λάθος είναι η φράση;

Πώς ήταν όταν έφυγες από τη Χαλκίδα και ήρθες στην Αθήνα;

Είχα την αγωνία και τον πανικό του ανθρώπου που αφήνει το σπίτι του, τη βολή του, κι έρχεται στο άγνωστο. Βέβαια, έρχεται στο άγνωστο για να κυνηγήσει το όνειρό του που θέλει να το κάνει πραγματικότητα, που αυτό έχει μια λαχτάρα και μια άγνοια κινδύνου, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα και δεν το έχω ξανανιώσει επίσης αυτό το συναίσθημα ποτέ.

Το έσκαγες μικρός από τη Χαλκίδα, λέγοντας στη μαμά σου ότι πηγαίνεις στο φροντιστήριο, κι εσύ ερχόσουν στην Αθήνα να δεις θέατρο;

Έχω κάνει χειρότερα, αυτό είναι light! Έχω φύγει νύχτα, βάζοντας μαξιλάρια κάτω από τα σκεπάσματα, όπως στις ταινίες, κι έχω πάει σε ένα πάρτυ. Νόμιζα ότι αν το έλεγα στη μητέρα μου θα μου έλεγε όχι.

Ήταν αυστηρή η μητέρα σου;

Ναι ήταν αυστηρή! Όταν έχεις πέντε παιδιά και τα μεγαλώνεις μόνος σου δεν μπορείς να μην είσαι αυστηρός. Χαίρομαι, όμως, που ήταν αυστηρή! Έφυγα, λοιπόν, και πήγα στο πάρτυ, αλλά για κακή μου τύχη ήρθε να με σκεπάσει, το κατάλαβε και με περίμενε να γυρίσω. Όταν γύρισα, ενώ περίμενα ότι θα γίνει χαμός, εκείνη έβαλε τα γέλια και με ρώτησε γιατί το έκανα. Της απάντησα ότι πίστευα ότι θα μου έλεγε «όχι» κι εκείνη μου είπε «γιατί με ρώτησες;». Κι εκεί ένιωσα πολύ ηλίθιος!

Πώς είναι να είστε πέντε παιδιά στο ίδιο σπίτι;

Μαγεία! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μεγάλωνα σε μια οικογένεια με λιγότερα αδέρφια. Βέβαια, όταν εγώ άρχισα να θυμάμαι καλά-καλά τον εαυτό μου εκείνα άρχισαν να φεύγουν, γιατί με τον πρώτο μου αδερφό έχουμε διαφορά 17 χρόνια. Και με τους πέντε λοιπόν μέσα στο σπίτι δεν έχω πολλές μνήμες. Το σπίτι είχε πάντα ζωή όμως. Επίσης, στις γιορτές μαζευόμασταν όλοι και βοηθούσαμε τον μπαμπά στο μανάβικο γιατί είχε πολλή δουλειά. Τις γιορτές δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα τις κάνω μακριά από την οικογένειά μου.

Έχεις καλή επικοινωνία με τα αδέρφια σου; Τους εκμυστηρεύεσαι πράγματα ή τους ζητάς συμβουλές;

Εννοείται! Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Βέβαια, ο καθένας είναι για τον λόγο του σαν τους γιατρούς, για άλλον λόγο πας στον καρδιολόγο και για άλλον στον παθολόγο. Τον μεγάλο μου αδερφό τον αντιμετωπίζω σαν πατέρα μου, ό, τι πρόβλημα έχω θα πάρω αυτόν. Με την αδερφή μου θα μοιραστώ τις ανησυχίες μου, με τον άλλον μου τον αδερφό θα μιλήσουμε για τα προβλήματα της οικογένειας και με τον αδερφό μου στην Αμερική έχουμε μια πολλή ξεχωριστή σχέση, αφού μας λείπει πολύ, επομένως είναι περισσότερο περιεκτική η σχέση μας.

Δείτε επίσης Aυτές είναι οι πέντε κοινές διατροφικές παγίδες που εμποδίζουν το αδυνάτισμα

Οι γονείς σου έδειχναν ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιο από τα πέντε παιδιά;

Όχι, δεν είχαν αδυναμίες. Αγαπούσαν ξεχωριστά το κάθε τους παιδί, χωρίς αυτό να είναι λόγος να ζηλέψει το άλλο.

Εσύ όμως ως μικρότερος;

Εγώ ήμουν ο πιο τυχερός γιατί λάμβανα αγάπη από όλους.

Πρωταγωνιστείς στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» και θέλω να μου πεις αν έχεις πει κάποιο ψέμα για το οποίο μετάνιωσες.

Σοβαρό ψέμα με συνέπειες όχι. Δε λέω συνήθως ψέματα, γιατί με το πέρασμα των χρόνων έχω καταλάβει πως σαν την αλήθεια δεν είναι τίποτα.

Αργύρης Αγγέλου : Το YFSF και η σχέση με τους συμπρωταγωνιστές του στο «Παρά Πέντε» Αργύρης Αγγέλου : Το YFSF και η σχέση με τους συμπρωταγωνιστές του στο «Παρά Πέντε»

Όσο σκληρή κι αν είναι;

Υπάρχει τρόπος να πεις την αλήθεια που να μην είναι σκληρός.

Έχεις χάσει πρόσωπα λέγοντάς τους την αλήθεια σου;

Όταν μου ζητούν τη γνώμη μου για κάτι ξέρω πώς θα την πω και πότε θα την πω. Το timing παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν ο άλλος δεν είναι έτοιμος να ακούει αλήθειες δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Έχεις φόβους κι αν ναι ποιος είναι ο μεγαλύτερος;

Έχω πολλούς φόβους! Ο μεγαλύτερός μου είναι η αρρώστια, γι’ αυτό και θεωρώ ότι το πολυτιμότερο πράγμα είναι η υγεία. Φοβάμαι, επίσης, τη μοναξιά.

Πώς τους αντιμετωπίζεις;

Τους παλεύω. Κάποιες φορές τους καταφέρνω και κάποιες όχι.

Πού είσαι σπάταλος και δεν μπορείς να το κοντρολάρεις;

Όταν πηγαίνω ταξίδι στο εξωτερικό και βλέπω παραστάσεις. Όλα μου τα λεφτά εκεί τα τρώω. Τα υλικά αγαθά δεν μου λένε τίποτα και θα το καταλάβεις βλέποντας το αυτοκίνητό μου και το κινητό μου. Το ένα είναι τρακαρισμένο και το άλλο χιλιοχτυπημένο. Δε μου λένε τίποτα γι’ αυτό και δεν τα υπολογίζω, θεωρώ ότι το καθένα είναι για να κάνει μια δουλειά. Δεν θα έδινα πότε λεφτά για να αγοράσω ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Τι δεν σου αρέσει στην εμφάνισή σου και θα ήθελες να αλλάξεις και τι σου αρέσει αντίστοιχα;

Μικρότερος, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα πάρα πολλά. Θα σου έλεγα τη μύτη μου για παράδειγμα, αλλά πλέον έχω συμβιβαστεί και δεν θέλω να αλλάξω κάτι. Φοβάμαι κι όλας, τρέμω! Αν δεν φοβόμουν τόσο μπορεί να είχα μπει στη διαδικασία να αλλάξω τη μύτη μου. Μου αρέσει, όμως, αυτό που βλέπω στον καθρέπτη όταν ξυπνάω το πρωί και νομίζω δεν είναι τα χαρακτηριστικά μου αλλά οι εμπειρίες που γράφουν πάνω μου. Δε βλέπω ωραία μαλλιά, ωραία μύτη κι ωραία μάτια.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου κατόρθωμα;

Το ότι δεν έχω χάσει την παιδικότητά μου μέσα σε αυτήν τη δουλειά. Αντιμετωπίζω τη δουλειά όπως την αντιμετώπιζα πριν από 20 χρόνια όταν ξεκινούσα. Είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτήν τη δουλειά, αρά αυτό θεωρώ το μεγαλύτερό μου κατόρθωμα.

Η μεγαλύτερη σου αποτυχία;

Με την βαρύγδουπη έννοια της λέξης δεν έχω νιώσει. Σίγουρα όμως ότι έχω κάνει κι ότι έχω αναλάβει δεν τα έχω κάνει όλα καλά. Ωστόσο, δεν το εκλαμβάνω σαν ήττα, πάμε παρακάτω και θα ξέρουμε για την επόμενη φορά.

Δείτε επίσης Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Πού βρίσκεις την ευτυχία;

Σε πολύ απλά πράγματα. Στην έκπληξη της ζωής! Μου αρέσουν οι εκπλήξεις της, μου αρέσει να μην προγραμματίζω κι όταν περνάω όμορφα σε κάτι που δεν έχω προσχεδιάσει μου δίνει τεράστια χαρά.

Ποιο είναι το μότο σου για τη ζωή;

Ποτέ μη λες ποτέ.

Κεφάλαιο «Παρά Πέντε»
Σε πάω λίγο πίσω στην Παρά Πέντε εποχή. Μίλησε μου λίγο για την εποχή εκείνη.

Όσο περνάνε τα χρόνια είναι χαραγμένη με περισσότερη γλυκύτητα και νοσταλγία στην καρδιά μου. Οι λέξεις που μπορώ να φανταστώ για τότε είναι η τρέλα, η παράνοια, ο πανικός.

Η σχέση σου με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές σου;

Εξαιρετική! Βαριέμαι όμως να απαντάω γι’ αυτό. Βαριέμαι να με ρωτάνε για αυτονόητα πράγματα και να μην καταλαβαίνουν ότι δεν μπορεί να υπήρχε αυτή η χημεία αν δεν περνούσαν καλά αυτοί οι άνθρωποι. Δε γίνεται με ανθρώπους που δεν γουστάρει ο ένας τον άλλον.

Γιατί όμως διαιωνίζεται αυτή η άποψη;

Γιατί ότι κάνει επιτυχία έχει ένα μύθο από πίσω και είναι πολύ ιντριγκαδόρικο και αρέσει και δεν καταλαβαίνω γιατί. Το βλέπουν ακόμη και το λατρεύουν. Δεν μπορεί αυτό να γίνεται χωρίς οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό να εκτιμούν ο ένας τον άλλον, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το καταλαβαίνουν αυτό και με ρωτάνε συνέχεια.

Αν υποθέσουμε ότι ο Καπουτζίδης θελήσει να επαναφέρει το Παρά Πέντε θα δεχόσουν να συμμετάσχεις πάλι ή θα το διπλοσκεφτόσουν;

Θα δεχόμουν οτιδήποτε μου πρότεινε αν και ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι μέσα στα σχέδιά του και νομίζω καλώς δεν είναι μέσα στα πλάνα του. Δεν θα διπλοσκεφτόμουν τίποτα που θα μου πρότεινε! Αν ο Γιώργος έκρινε ότι πρέπει να ξαναγίνει θα το έκανα.

Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει αν νιώθει ότι εκείνος θα είναι ο νικητής του φετινού YFSF και αν ο ψυχαναγκασμός είναι στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close