Αρναούτογλου-Χιόνια

Για την εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών μίλησε  ο Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ. Ο έμπειρος μετεωρολόγος επισήμανε πως από την Κυριακή η πτώση της θερμοκρασίας θα αρχίσει από τα βορειοδυτικά βαθμιαία. Από την άλλη  την  Δευτέρα και την Τρίτη η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει κοντά στους 28 βαθμούς

O Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού το προσεχές τριήμερο. Στο δελτίο του καιρού της ΕΡΤ ο έμπειρος προγνώστης τόνισε ότι από την Κυριακή θα αρχίσει από τα βορειοδυτικά η πτώση της θερμοκρασίας βαθμιαία, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει κοντά στους 28 βαθμούς (από τα 37άρια του Σαββάτου).

Μάλιστα, την Τρίτη αναμένεται και άστατος καιρός στη δυτική Ελλάδα σύμφωνα με το newsbomb.gr , όμως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν και άλλες περιοχές της χώρας μέσα στην εβδομάδα επηρεαστούν από κάποια φαινόμενα.

Δείτε επίσης : Ενεργειακός Τειρεσίας : θα καταγράφει όσους καταναλωτές έχουν οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος

Επιπλέον, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ίσως να μην επηρεαστούν τόσο από την ψυχρή κατεβασιά η οποία αναμένεται να κρατήσει χαμηλά τη θερμοκρασία έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο Σάκης Αρναούτογλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι κορυφές των βουνών στη βόρεια Ελλάδα να δουν το πρώτο «πασπάλισμα χιονιού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close