Αρουραίοι τρύπωσαν σε Αστυνομικό Τμήμα και κατανάλωσαν 500 κιλά κάναβης

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε αστυνομικό τμήμα . Αρουραίοι μπούκαραν σε αστυνομικό τμήμα και έφαγαν 500 κιλά κάναβης που είχε κατασχεθεί -Φήμες λένε πως οι αρουραίοι εστήσαν γλέντι μετά (πλακίτσα)

Τα τρωκτικά κατάφεραν να τρυπώσουν στο συγκεκριμένο δωμάτιο του αστυνομικού τμήματος, όπου φυλάσσονταν τα ναρκωτικά και έφαγαν μια τεράστια ποσότητα που είχε κατασχεθεί από δύο διαφορετικές υποθέσεις.

Όταν έγινε το δικαστήριο, η αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να εμφανίσει τα 500 κιλά μαριχουάνας, καθώς τα είχαν κατασπαράξει οι αρουραίοι που είχαν τρυπώσει στο τμήμα.

Δείτε επίσης : Γρίπη των πτηνών : Συναγερμός με την αύξηση κρουσμάτων κοντά στη χώρα μας  Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι έχουν κότες

Τα ναρκωτικά επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία σε μια υπόθεση, αλλά τα τρωκτικά είχαν άλλα σχέδια. «Δεν υπάρχει μέρος στο αστυνομικό τμήμα που δεν εισβάλουν οι αρουραίοι.

Η υπόλοιπη ποσότητα μαριχουάνας που έμεινε μετά την «επιδρομή» των τρωκτικών, καταστράφηκε από τους αστυνομικούς», σύμφωνα με το europost.gr  είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close