Αυνανίστηκε μπροστά στον γιο μου : Απίστευτες καταγγελίες για προπονητή

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον μέχρι πρότινος προπονητής της Μάλτας, Ντέβις Μάντζια όπου κατηγορείται για σεξουâλική παρενόχληση ποδοσφαιριστών.

Η τελευταία ήρθε από την μητέρα του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, Ραζβάν Πόπα.

Η Αλεξάντρα Πόπα κατήγγειλε ότι ο Ιταλός προπονητής παρενόχλησε σεξουαλικά τον γιο του όταν τον είχε παίκτη στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα.

Αυνανίστηκε μπροστά στον γιο μου : Απίστευτες καταγγελίες για προπονητή

Δείτε επίσης : Ενεργειακή κρίση: Εξωφρενικά μέτρα- Εργαζόμενοι με κουβέρτες και Βρεγμένα πανιά για τοπικές πλύσεις αντί για ντους(βίντεο)

Μάλιστα, προχώρησε σε απίστευτες λεπτομέρειες, λέγοντας ότι ο Μάντζια κάλεσε τον γιο της στο σπίτι του για να δουν μαζί πορνό! «Πρώτα τον ρώτησε για την σεξουαλική του δραστηριότητα, μετά άρχισε να τον προσεγγίζει. Στη συνέχεια αυνανιζόταν μπροστά στο παιδί μου», ανέφερε σύμφωνα με το  newsbomb.gr .

Δειτε επίσης : Ενεργειακή κρίση: Εξωφρενικά μέτρα- Εργαζόμενοι με κουβέρτες και Βρεγμένα πανιά για τοπικές πλύσεις αντί για ντους(βίντεο)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του, όταν ο Ραζβάν Πόπα αρνήθηκε τις ανήθικες προτάσεις του Μάντζια εκείνος τον περιθωριοποίησε, ενώ του επιτέθηκε στα αποδυτήρια.

«Έβαλε το χέρι του γύρω από το λαιμό του και τον κάρφωσε στον τοίχο», είπε, για να προσθέσει: «Αργότερα απέλυσαν τον Mάντζια. Αλλά είχα την αίσθηση ότι του επέτρεψαν να δραπετεύσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close